vantaa- > 
a-22
Ensimmäinen vuokra -50 %

Varikkokaarre 4 A22

2h+k+kph+l.parv+var.
Rent €
889/month
Area
52,5 m²
Floor
5/5
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Tilava kaksio ylimmästä kerroksesta

Tässä tilavassa kodissa on modernein kodinkonein varusteltu upea avokeittiö keraamisella liedellä sekä astianpesukoneella. Asunnon sisällä on oma iso varastotila, jota voi tarvittaessa käyttää vaatehuoneena. Toisin sanoen asunnossa loistavat säilytysratkaisut. Lattiamateriaaliksi on valikoitunut kauttaaltaan kaunis tammiparkettilattia. Kylpyhuoneessa on miellyttävä mukavuuslattialämmitys sekä tilavaraus pesutornille. Asumismukavuutta luo entisestään suuri lasitettu parveke.

Keimolanmäessä nautit niin luonnonrauhasta kuin hyvistä yhteyksistä. Kun kaipaat rauhaa ja luontoa, Petikon luonto- ja virkistysalue naapurissasi tarjoaa juuri sitä. Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa, ja taloyhtiössä on tarjolla autopaikka jokaiselle asunnolle. Kivistön palvelut ovat lähellä, ja päiväkotikin sijaitsee vain 400 m päässä.

Taloyhtiön netti ja sauna

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 10 megan netti, jonka voi operaattorin kautta saada nopeammaksi varsin edukkaasti. Käytössä on myös talosauna, johon voi varata oman vuoron Asunnon sekä rappukäytävän ovet ovat varustettu turvallisuutta parantavilla iLOQ-avaimilla. jokaiselle taloudelle löytyy oma varastotila asunnosta sekä pienempi huoneistokohtainen irtainvarasto ensimmäisestä kerroksesta. Lisäksi talosta löytyy myös tilava kuivaushuone sekä lastenvaunuvarasto.

  • Ilmainen netti
  • iLOQ-avaimet
  • Sauna
  • Lastenvaunuvarsto
  • Kuivaushuone
  • Irtainvarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Niko
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 213 386(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Varikonaarre

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image