turku > 
a-34

Elin Sågerin kuja 1 A34

1h+k+kph+r.parv
Rent €
649/month
Area
24 m²
Floor
3/6
Year of construction
2021
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Viihtyisä ja huoleton Joo+ kalustettu vuokra-asunto Turun linnan vieressä

Huoletonta vuokra-asumista kalustetussa kodissa Turun Herttuankulman uudella asuinalueella ##

Ennakkoetuna maksat kalusteista vuokran päälle 45 EUR / kk (norm. 99 EUR / kk). Ennakkoetu saatavilla vuokrasopimuksille, joiden aloituspäivämäärä on viimeistään 1.6.2022.

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Turussa. Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä lasitettu parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Turun Montana sijaitsee sataman lähellä, 1 km päässä Turun Linnasta. Turun keskustan palveluihin matkaa 2,8 km, Turun keskustaan bussilla matka kestää n. 14 min. Talot on rakennettu uudelle, kehittyvälle asuinalueelle.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat ##

Vuonna 2021 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät – yhdellä tehosteseinällä. Lasitetulla parvekkeella voit nauttia ihanista kesäkeleistä! Säilytystilaa löytyy eteisen komeroista sekä käytännöllisesti suunnitellusta kylpyhuoneesta.

Joo+ kalusteet ovat sisustussuunnittelijan Joo Koteihin valitsemia kalusteita. Joo+ Kodissa on valmiiksi kodin isoimmat kalusteet. Kalusteet ovat kodissasi muuttaessasi sisään ja vuokrasuhteesi päätyttyä ne jäävät asuntoon. Lusikat, peiton ja viherkasvit saat valita ihan itse ja tehdä kodistasi omannäköisesi. Kalusteet ovat kodissasi muuttaessasi sisään ja vuokrasuhteesi päätyttyä ne jäävät asuntoon.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, uuni-mikroyhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on 60 cm leveä edestä täytettävä pyykinpesukone. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Taloyhtiössä turvallinen iLOQ-lukitus ##

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot ovat sijoitettu kätevästi talon ala- ja ullakkokerrokseen. Pyörävarasto sijaitsee omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Taloyhtiö on esteetön. Pysäköinti mahdollisuuksia on autohallissa.

Vuokrasopimuksen ehdot ##

Joo+ sopii sinulle, kun etsit kalustettua asuntoa vähintään 6 kuukaudeksi, eli sopimuksella on kuuden kuukauden sitoutuminen. Sen jälkeen vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi? ##

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Mea Tammi
mea.tammi@joo-kodit.fi
+358400212461(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Turun Montana

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image