Etusivu > 
nokia > 
as-oy-nokian-tanhuankadun-salsa

Nokian Tanhuankadun Salsa

Ensimmäinen vuokra 0 €

Nokian Tanhuankadun Salsa

Tanhuankatu 4 A
  • Valmistunut 09/2023
  • 1-3 H: 22,5-43,5 m²
  • Pesula, sauna, kuntoilutila ja yhteiskäyttöauto käytettävissäsi
  • Lemmikit tervetulleita

Aktiivisen liikkujan koti Tampereen seudulta

Nokian Tanhuankadun Salsan vuokra-asunnot sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat päästä nopeasti Tampereen keskustan sykkeeseen, mutta palata iltaisin oman kodin rauhaan. Erinomainen valinta esimerkiksi opiskelijoille sekä Nokian, Ylöjärven tai Tampereen suunnalla työssäkäyville!

Vartissa Tampereen keskustaan

Näissä Joo Kodeissa liikut sujuvasti myös ilman omaa autoa. Kävellen pääset muutamassa minuutissa Nokian rautatieasemalle, josta matka taittuu Tampereen keskustaan vartissa. Voit myös lainata taloyhtiön yhteiskäyttöautoa, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai lähdet viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Nokialta löytyy paljon tekemistä. Kun kaipaat ulkoilmaan, suuntaa parinsadan metrin päähän Puroniityn ulkoilureiteille tai vietä päivää puistoissa. Joko ehdit kiertää maailmankuulun frisbeegolfradan tai hypätä Vihnusjärveen Kennonnokan uimarannan hyppytornista? Kannattaa poiketa myös Nokian upeassa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa, joka sijaitsee reilun kilometrin päässä.

Lataa akkusi - kuntoilutila, saunaosasto, pesula ja sähköautojen latauspisteet käytettävissäsi

Joo Kotien asukkaana saat käyttöösi monipuoliset palvelut. Omatoimiset treenit sujuvat taloyhtiön pienessä kuntoilutilassa, ja treenin jälkeen voit huuhtoa hiet samasta pihapiiristä löytyvän Nokian Tanhuankadun Rumban viihtyisässä saunassa. Pyykkihuolto sujuu kätevästi Rumban pesulassa.

Kysy vapaita autopaikkoja vuokraajalta. Jokaisessa autopaikassa on sähköauton latausmahdollisuus, ja tarvittava virta niihin tulee katolla sijaitsevista aurinkopaneeleista. Asuntojen lämmityksessä hyödynnetään maalämpöjärjestelmää, joka toimii kesäisin myös viilentämiseen.

Huoletonta vuokra-asumista