Kokemuksia Joo Kodeista

Millainen Joo Kodit on vuokranantajana?

Millaista on asua Joo Kotien vuokra-asunnossa?

Meille on tärkeää, että asukkaamme viihtyvät kodeissaan ja kokevat asumisen huolettomaksi ja turvalliseksi. Pyydämme asukkailtamme usein palautetta, jotta voimme palvella heitä mahdollisimman hyvin ja tehdä asumisesta helppoa ja huoletonta. Lue alta asukkaidemme palautteita Joo Kodissa asumisesta.

Kokemuksia Joo Kodin vuokraamisesta

Asunnon varaaminen onnistuu helposti verkossa myös ilman näyttöä, ja Joo-tiimi on aina asukkaan apuna. Kaikki vapaat asunnot löydät täältä.

Asukastyytyväisyyskyselyssä asunnon hakemista Joo Kodeilta kuvailtiin helpoksi. Asunnon hakemisen helppoudelle annettiin loistava arvosana 4,8/5.

Pidän erityisesti siitä, miten helppoa ja selkeää asunnon vuokraaminen on. Kommunikointi on nopeaa, ja kaiken saa hoidettua verkossa, mikä on helpottanut arkeani. Kaikki nämä yhdistettynä asuntojen korkeaan laatuun merkitsevät minulle huoletonta elämää.

Asunnon vuokrausprosessi sujui mutkitta, asunto hyvässä kunnossa ja kaikki tarvittava tieto tms. saa helposti sovelluksen kautta ja asiakaspalvelu on laadukasta

Joo Kodeista jäänyt huippu hyvä fiilis! Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä sekä asunnon erittäin helppo, nopea ja vaivaton vuokraus suuri plussa :)

Joo:lla asunnon vuokraamisesta ei turhaan tehdä vaikeata. Koko prosessi on alusta loppuun todella suoraviivainen.

Asunto on helppo vuokrata ja Joo henkilöstö on joustavaa sekä rentoa, jolloin asunnon vuokraamisesta tulee helppoa ja kivaa ensiasunnon vuokraavallekin

Kokemuksia Joo Kodissa asumisesta

Asukastyytyväisyyskyselyn perusteella voimme iloita siitä, että 9/10 asukkaasta kokee asumisen Joo Kodissa olevan huoletonta. Lisäksi Joo Kotien palvelu saa kiitosta. Asiakaspalvelumme sai kyselyssä huippuarvosanan 4,6/5!

Koko palveluprosessi toimi erinomaisesti, henkilöstö ystävällistä ja avuliasta, yhteydenpito asiakkaaseen kiitettävää.

Tosi mukavaa henkilökuntaa ja itse ei tarvi muistella, mitä pitikään tehdä muuttaessa. Tunne että saa apua, jos tulee kysyttävää.

0 € vuokravakuus, helppo asunnon vuokrausprosessi netissä ja Jooppi-sovellus olivat todella isoja plussia aiempiin paikkoihin mistä olen asuntoja vuokrannut.

Asuminen on mennyt todella hyvin ja mutkattomasti. Tuntuu myös sille, että asiat hoidetaan ammattitaidolla ja nopeasti, mikä luo turvallisuuden tunnetta.

Teillä on ihana asiakaspalvelu. Myös tarjoatte hyviä aktiviteetteja asukkaille! Ja muuteskin asuminen helppoa.

Kaikki on sujunut mutkattomasti ja apua on saanut nopeasti, jos sille on ollut tarvetta.

Helppoa ja huoletonta asumista. Todella tyytyväinen olen, tämä on jo toinen Joo Kodit kämppä, missä asun.

Eipä ole elämässä vastaan tullut yhtä helppoa ja vaivatonta asiointia ja asunto + sijainti + palvelut tosi hyviä!

Etsitkö uutta kotia? Joo!

Etsitkö uutta kotia?

Jos vastasit joo, tutki heti vapaat asuntomme. Voit myös aina soittaa meille ja kertoa asuntounelmistasi. Joo-tiimi on sinua varten.