Etusivu > 
espoo
Vuokra-asunnot Espoo

Vuokra-asunnot Espoo

Huoletonta vuokra-asumista Espoossa

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Joo Kodeilla on moderneja ja viihtyisiä vuokra-asuntoja eri puolilla Espoota. Onko tuleva kotisi kenties Espoon keskuksessa, Kauklahdessa, Saunalahdessa, Leppävaarassa, Kavallinmäessä, Kivenlahdessa vai Matinkylässä?

Espoosta löydät kaiken tarvittavan mukavaan ja huolettomaan arkeen

Kaupat, harrastusmahdollisuudet ja muut kattavat palvelut löytyvät aina läheltä kotoa. Espoo tarjoilee myös loistavat ulkoilumaastot. Lähde vaikka kävelemään tai pyöräilemään rantaa pitkin: yli 40 km pituinen rantaraitti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden liikkua ja virkistyä merellisessä ympäristössä. Retkeilijät suuntaavat Nuuksion kansallispuistoon nuotioletuille, kun taas taiteen ystävät vaikuttuvat modernin taiteen museo Emmasta. Halutessasi pääset nopeasti Helsingin sykkeeseen asuinalueesta riippuen joko junalla, metrolla tai bussilla.

Kun mielesi tekee lähteä salille, joogata, kiipeillä tai vaikka pelata padelia, suuntaa Kirkkonummen Masalaan Joo.Arenalle. Asukkaanamme saat 20 % alennusta jäsenmaksuista!

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Kaikissa Espoon taloyhtiöissä käytössäsi on ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.