Joo Kotien yhteiskäyttöautot tuovat huolettomuutta arkeen

Joo Kotien yhteiskäyttöautot

Kun asut hyvien kulkuyhteyksien päässä ja arki rullaa mukavasti bussilla, pyörällä tai sähköpotkulaudalla liikkuen, omalle autolle ei monesti ole tarvetta. Toisinaan kuitenkin eteen tulee hetkiä, jolloin auto olisi kätevä - niin kuin vaikka silloin, kun keksit ostaa uuden hyllyn tai kun kaveri kysyy viikonlopuksi mökille, jonne ei pääsekään julkisilla.

Lainaa kotitalosi yhteiskäyttöautoa

Joo Kodit tarjoaa huolettomuutta liikkumiseen taloyhtiöiden yhteiskäyttöautoilla. Näitä veikeitä jaettuja menopelejä löytyy jo monilta paikkakunnilta useista taloyhtiöistämme.

– Hankimme Joo Kodeille yhteiskäyttöautoja, jotta asukkaat pystyisivät halutessaan luopumaan omista autoistaan ja saada siten säästöjä arkeensa. Jos omistaa oman auton, se seisoo tyypillisesti noin 95 prosenttia vuorokaudesta parkkipaikalla pudottamassa arvoaan. Halusimme tarjota vihreämpiä vaihtoehtoja kulkemiseen ja huolettomuutta arkeen, kertoo Joo Kotien yhteiskäyttöautojen tilauksista vastannut Tommi.

Yhteiskäyttöautoilu vähentää päästöjä, kun useammalle kuskille riittää yksi yhteinen auto. Lisäksi monet autoistamme ovat jo nyt ekologisia sähköautoja. Jatkossa kaikki Joo Kodeille hankittavat autot ovat sähköisiä.

Huoletonta menoa sähköllä

Näin helppoa yhteiskäyttöauton varaaminen on

Jos olet asukkaamme, voit tarkistaa Jooppi-asukassovelluksestamme, onko sinun kotitalossasi käytössä yhteiskäyttöautoa. Löydät tiedon Yhteistilat-sivulta.

Yhteiskäyttöautolla saa ajella edulliseen hintaan niin pitkään, kuin haluaa. Voit siis varata sen vaikka 10 minuutiksi tai koko viikonlopuksi. Varauksen voi tehdä esimerkiksi edellisenä iltana tai jopa saman tien, jos auto on vapaana.

Tee näin:

  1. Lataa Omagon sovellus laitteesi sovelluskaupasta.
  2. Rekisteröidy käyttäjäksi oman taloyhtiösi liittymiskoodilla. Voit tarkistaa koodin Joopista.
  3. Varaa auto ja lähde ajelemaan!

Joo yhteiskäyttöauto

6.6.2023