Kokemuksia Nokian Joo Kodeista?

Niinan kokemuksia Nokian Joo Kodeista

Niina Jormanainen muutti keväällä 2024 Nokian Puroniityssä sijaitsevaan Joo Kotiin perheensä kanssa.

– Tämä tuntui helpolta vaihtoehdolta, se oli jotenkin simppeli. Asunnon sai varata suoraan netistä, Niina kertoo.

Niinalla on kokemusta siitä, ettei asuminen aina ole yksinkertaista. Aiemmin hän omisti 1980-luvulla rakennetun omakotitalon yhdessä miehensä kanssa, kunnes remonttikierteen myötä he päätyivät siihen, että vuokralla asuminen on huolettomampi vaihtoehto. Vuokra-asunnossa asumiskulut ovat joka kuukausi samat, eikä yllätyksiä tule.

– Vielä muutamia vuosia sitten kerrostalo ei missään nimessä olisi tullut kyseeseen. Nyt me asumme kerrostalossa ylimmässä kerroksessa, ja olemme sitä mieltä, että "ei ikinä enää pois täältä"! Omakotitalo ei ole vaihtoehto enää meidän perheellemme.

Nykyisen asunnon koko on 42 m² ja se riittää kolmelle asukkaalle hyvin. Perheeseen kuuluvat myös kaksi omilleen muuttanutta aikuista lasta, joista toinen asuu samassa kerrostalossa muutamaa kerrosta alempana ja toinen Joo Kotien läheisessä taloyhtiössä.

Joo Kodit on ollut kaikille mieluisa vuokranantaja.

– Toimiva asiakaspalvelu ja ihanat asunnot, Niina kiittää.

Videolla Niina kertoo kokemuksistaan Joo Kodeilla asumisesta. Häntä haastattelee Mia Haataja.

Nokia asuinalueena

Nokiaa Niina kuvailee leppoisaksi kaupungiksi.

– Täällä päin on ihana käydä, kun ihmiset hymyilee ja juttelee.

Samaa mieltä ovat Joo Kotien asunnoissa asuneet BC Nokian tähtipelaajat. Lue Both Gachin, Tomas Murphyn, Tucker Richardsonin, Hugo Bomanin ja Fiifi Aidoon kokemuksista täältä.

Nokia on rauhallinen asuinpaikka, josta löytyy kulttuuria, historiaa ja hyvät harrastusmahdollisuudet eri urheilulajeille. Tampereelle on vain reilun vartin mittainen junamatka. Tutustu Nokiaan tarkemmin täältä.

Katso myös Nokian parhaat luontopolut, pyöräreitit ja ulkoliikuntapaikat.

14.6.2024

Löytyisikö uusi kotisi täältä?