Etusivu > 
nokia > 
as-oy-nokian-tanhuankadun-rumba

Nokian Tanhuankadun Rumba

Ensimmäinen vuokra 0 €

Nokian Tanhuankadun Rumba

Tanhuankatu 4 B
  • Valmistunut 6/2023
  • 1-3 H: 22,5-43,5 m²
  • Pesula, sauna, kuntoilutila ja yhteiskäyttöauto käytettävissäsi
  • Lemmikit tervetulleita

Aktiivisen liikkujan koti Tampereen seudulta

Nokian Tanhuankadun Rumban vuokra-asunnot sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat päästä nopeasti Tampereen keskustan sykkeeseen, mutta palata iltaisin oman kodin rauhaan. Erinomainen valinta esimerkiksi opiskelijoille sekä Nokian, Ylöjärven tai Tampereen suunnalla työssäkäyville!

Vartissa Tampereen keskustaan

Näissä Joo Kodeissa liikut sujuvasti myös ilman omaa autoa. Kävellen pääset muutamassa minuutissa Nokian rautatieasemalle, josta matka taittuu Tampereen keskustaan vartissa. Voit myös lainata taloyhtiön yhteiskäyttöautoa, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai lähdet viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Nokialta löytyy paljon tekemistä. Kun kaipaat ulkoilmaan, suuntaa parinsadan metrin päähän Puroniityn ulkoilureiteille tai vietä päivää puistoissa. Joko ehdit kiertää frisbeegolfradan tai hypätä Vihnusjärveen Kennonnokan uimarannan hyppytornista? Kannattaa poiketa myös Nokian upeassa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa, joka sijaitsee reilun kilometrin päässä.

Lataa akkusi - kuntoilutila, saunaosasto, pesula ja sähköautojen latauspisteet käytettävissäsi

Joo Kotien asukkaana saat käyttöösi monipuoliset palvelut. Naapuritalossa on pieni kuntoilutila, jossa voit treenata omatoimisesti. Jumpan jälkeen on mukava rentoutua Rumban viihtyisässä saunassa ja pestä pyykit kätevästi pesulassa.

Kysy vapaita autopaikkoja vuokraajalta. Jokaisessa autopaikassa on sähköauton latausmahdollisuus, ja tarvittava virta niihin tulee katolla sijaitsevista aurinkopaneeleista. Asuntojen lämmityksessä hyödynnetään maalämpöjärjestelmää, joka toimii kesäisin myös viilentämiseen.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.