Etusivu > 
as-oy-jyvaskylan-tulisydan

Jyväskylän Tulisydän

Jyväskylän Tulisydän

Kangasvuorentie 6, Jyväskylä
  • Uudiskohde, valmistuu 8/2023
  • 1-4 H: 21-55 m²
  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikkoja saatavilla sähköauton latausmahdollisuudella

Vehreässä Kangasvuoressa asut lähellä luontoa ja kattavia palveluita

Tervetuloa Jyväskylän Tulisydämeen – täällä asuessasi nautit huolettomasta arjesta ympäröivien lenkkimaastojen ja kattavien palvelujen keskellä. Sepän kattavaan ostoskeskukseen on alle kilometrin matka vuokrakodistasi, ja Jyväskylän keskustaan pääset pyörällä alle 15 minuutissa. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan taloyhtiön pihan vieressä, joten julkinen liikenne sujuu vaivattomasti.

Alueelta löytyvät myös upeat vihreät lenkkimaastot, jotka houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Lähimmät lenkkipolut lähtevät omalta takapihaltasi, ja lyhyen matkan päästä löydät Kangasvuoren luontopolun, joka kiertää Kangasvuoren metsämaastoja. Luontopolun varrella voit pysähtyä ihastelemaan kirkasvetistä Vuorilampea. Lammen luota löydät viihtyisän laavun, jossa voit nauttia luonnonrauhasta.

Tyylikkäitä sisustusvalintoja, raikkailla yksityiskohdilla

Tulisydämen valoisassa vuokra-asunnossa ilahduttavat pintamateriaalien Huoleton-teeman mukaiset värit, jotka luovat kodikasta tunnelmaa ja iloisen pohjan sisustuksellesi. Iloa asumiseen luovat myös taloyhtiön pihalla sijaitsevat suojaisa leikkialue, oleskelulle tarkoitettu ja kuntoiluteline, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi. Autoilijaa ilahduttaa se, että pysäköintipaikalla on vuokrattavia autopaikkoja myös omalle sähköautolle latauspisteineen. Nautitko hiihtämisestä ja ulkoilusta? Halssilan Hiihtomaalta löydät monipuoliset ulkoilureitit ja hiihtoladut. Voit viettää vaikka koko talvipäivän pulkkaillen ja hiihtäen, kun välillä piipahdat kotaan nauttimaan eväitä. Jos kaipaat ideoita elämään Jyväskylässä, lue vinkkimme Joo Magista.

Huoletonta vuokra-asumista

  • Vuokravakuus 0 € 
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Joo-tiimi on aina apunasi

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.