Parhaat kirpputorit Jyväskylässä

Featured Image Blog Post

Etsitkö hyviä kirpputoreja Jyväskylässä? Lue alta Hillan ja Waldemarin kirpputori suositukset, tai katso video.

SPR Kirppis

SPR Kirppis sijaitsee lähellä taloyhtiötämme Jyväskylän Tulisydäntä, Seppälän alueella osoitteessa Ahjokatu 14-16, Jyväskylä. Täällä on monipuolinen valikoima vaatteita, tekstiilejä, kirjoja, astioita ja jopa urheiluvälineitä. Hilla löysi täältä kesällä itselleen erinomaisessa kunnossa olevat rullaluistimet. Vaatteet on järjestetty kivalla tavalla, mikä helpottaa upeiden löytöjen tekemistä. SPR Kirppis toimii lahjoituksilla, ja sinne voi myös itse lahjoittaa hyväkuntoisia vaatteita ja tekstiilejä.

Löydät lisäinfoa nettisivuilta

FIDA

FIDA sijaitsee Tapionkatu 12:ssa, aivan keskustan tuntumassa. Hilla suosittelee tätä lempikirpputorikseen, sillä hinnat ovat edulliset, valikoima monipuolinen ja opiskelijakortilla saa alennusta.

Löydät aukioloajat ja lisätietoja täältä: FIDA

Happy Second

Viimeisten parin vuoden aikana Jyväskylän keskustaan on ilmestynyt uusi, moderni kirpputori nimeltä Happy Second, osoitteeseen Asemakatu 11. Täällä vaatteet on aseteltu tyylikkäästi, mikä tekee asiointikokemuksesta miellyttävän. Lisäksi omien vaatteiden myyminen on vaivatonta Happy Secondilla.

Kurkkaa lisätietoja täältä:Happy Second

Rebel Second Hand

Rebel Second Hand on saapunut Jyväskylän keskustan kirppismarkkinoille samoihin aikoihin kuin yllä esitelty Happy Second. Rebel sijaitsee Sokkari-ostoskeskuksen yläkerrassa, osoitteessa Kauppakatu 24-26. Tämä kirppari on erityisen kaunis sisältä, ja kirpparille voi tuoda myyntiin omiakin vaatteita. Lisäksi samassa yhteydessä toimii ihana Teeleidi-kahvila, jossa voit nautiskella kupposen teetä kirppistelyn lomassa.

Pääset nettisivuille lukemaan lisätietoja tästä: Rebel

Keskustan Kirppis

Keskustan Kirppis on suuri kirpputori Jyväskylän keskustassa osoitteessa Vapaudenkatu 40-42. Täällä voit myydä omia vaatteitasi tai tehdä löytöjä useiden kirppisrekkien valikoimasta. Täällä on mukavaa kierrellä rauhassa ajan kanssa!

Nettisivuilta löydät lisäinfoa: Keskustan Kirppis

UFF

UFF on kirppiskierroksemme viimeinen pysäkki, ja se on yksi Hillan suosikkikirpputoreista. UFF sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Asemakatu 4. UFFeja löytyy ympäri Suomea, ja niissä vaatteet on järjestelty niin, että tiettyjen vaatekappaleiden löytäminen on tehty helpoksi. Vinkkinä kirppistelijöille: aina malliston vaihtuessa UFFilla on tasarahapäivät, kun löytöjä voi tehdä alennetuin hinnoin.

Jyväskylän UFFin aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä: UFF Jyväskylä

Kivaa kirppistelyä!

10.10.2023

Kirpparivinkit Jyväskylään