Etusivu > 
jyvaskyla
Jyväskylä vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot Jyväskylässä

Huoletonta vuokra-asumista Jyväskylässä

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Joo Kodeilta löydät huolettomia vuokra-asuntoja, jotka saavat Jyväskylän tuntumaan kodilta heti ensi päivästä lähtien. Valittavanasi on esimerkiksi yksiöitä, kaksioita ja kolmioita isommista ja pienemmistä kerrostaloista.

Jyväskylä tunnetaan opiskelijakaupunkina ja Suomen liikuntapääkaupunkina

Vilkkaan opiskelijakaupungin vipinä ja vilske imaisee helposti mukaansa. Kaupungilla näkee usein hyväntuulista haalarikansaa ja juhlan aihetta riittää. Välimatkat taittuvat sujuvasti, sillä jos määränpää ei ole kävelymatkan päässä, bussit kulkevat hyvin ja pyörällä pääsee lähes kaikkialle alta aikayksikön.

Myös Suomen liikuntapääkaupungiksi nimetty Jyväskylä tarjoaa monenlaisia urheilumahdollisuuksia. Voit lenkkeillä idyllisellä Jyväsjärveä kiertävällä rantaraitilla, pelata lentopalloa Tuomiojärven rannalla, lasketella Laajavuoressa tai haastaa uudet naapurisi padelkentällä. Vinkki luonnossa liikkumisesta pitävälle: löydät Laajavuoren lisäksi retkeilyreittejä myös Kanavuorelta, joka on erityisen kaunis ruskan aikaan. Joo, tervetuloa Jyväskylään!

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.