vantaa > 
vaarala > 
a-6
Ensimmäinen vuokra 0 €

Rajatie 39 A 6

1h+k+kph+parv
Rent €
669/month
Area
20 m²
Floor
2
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit €
0
Moderni yksiö, jonne lemmikit ovat tervetulleita

Ihana koti rauhalliselta sijiannilta

Vaaralasta on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan ja luontokin on lähellä; Kuusijärven ulkoilualue ja Sipoonkorpi ovat aivan kulman takana. Toisaalta pääset Lahdenväylää pitkin sujuvasti ja nopeasti Helsingin keskustaan. Rauhallisen omakotialueen idylli tuntuu heti, kun saavut alueelle. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Asunnossa on kompakti keittiö, joka on varusteltu nykyaikaisin kodinkonein, mm. astianpesukone, induktioliesi sekä erillisuuni. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta entisestään lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä tilava avoparveke.

Säästä - 50 % kuudennen kuukauden vuokrasta

Hyödynnä uuden asukkaan etu! Tässä kodissa saat kuudennen asumiskuukauden vuokrasta -50 % alennuksen. Etu on saatavilla uusille vuokrasopimuksille ja yksityisasiakkaille, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 2.1.2024.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Janne
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212347(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Rajatie

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image