vantaa > 
a-10
Ensimmäinen vuokra -50 %

Maauunintie 12 A10

3h+k+kph+parv
Rent €
1039/month
Area
56 m²
Floor
2/2
Year of construction
2020
Available from
Not available
Deposit
€0
Moderni kolmio, jonne lemmikit ovat tervetulleita

Huoletonta vuokra-asumista Kulomäen luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Kulomäen viihtyisällä asuinalueella. Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Kulomäki sijaitsee Vantaan koillisosassa, Korson suuralueella. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Taloyhtiön asukkaiden arki sujuu huoletta, kun kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä mm. K-Market, päiväkodit, koulut ja Korson terveysasema.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2020 valmistuneessa pienpuukerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Parvekkeesta saat kesällä mukavasti lisätilaa ja säilytystilaa löytyy eteisen säilytysratkaisuista.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat induktio liesitaso ja erillinen kalusteuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, paitsi wc/kylpyhuone on varustettu sähkökäyttöisellä lattialämmityksellä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: aloyhtiölaajakaista ja hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä oleva taloyhtiön irtaimistovarastot ja polkupyörävarasto sijaitsevat asuinrakennus E:n kellari kerroksessa. Yhtiössä on erillinen talosaunarakennus. Mediamaksuun sisältyy 25 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 25 megan nettiyhteys

  • Varastotilat

  • Ulkoiluvälinevarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Niko
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 213 386(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Onnenpuu

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image