vantaa > 
c-5

Maauunintie 19 C5

1h+k+kph+r.parv
Rent €
649/month
Area
26 m²
Floor
1/2
Year of construction
2021
Available from
Not available
Deposit
€0
Uudehko yksiö huolettomaan elämään, hyvien palveluiden äärellä

Huoletonta vuokra-asumista Kulomäen luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Kulomäen viihtyisällä asuinalueella. Tässä ensimmäisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä ranskalainenparveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Kulomäki sijaitsee Vantaan koillisosassa, Korson suuralueella. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Taloyhtiön asukkaiden arki sujuu huoletta, kun kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä mm. K-Market, päiväkodit, koulut ja Korson terveysasema.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2021 valmistuneessa puukerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy eteisen säilytysratkaisuista.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat induktio liesitaso ja erillinen kalusteuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, paitsi wc/kylpyhuone on varustettu sähkökäyttöisellä lattialämmityksellä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunarakennus, polkupyörävarasto ja hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä oleva taloyhtiön irtaimistovarastot ja polkupyörävarasto sijaitsevat asuinrakennus A:n kellari kerroksessa. Yhtiössä on erillinen talosaunarakennus. Jätteiden syvä-keräysastiat sijaitsevat tontin keskiosassa. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys ja pihapiiristä on vuokrattavissa lämpötolpallisia autopaikkoja.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys

  • Erillinen talosaunarakennus

  • Autopaikka

  • Varastotilat

  • Ulkoiluvälinevarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Aleksei Sevostjanov
aleksei.sevostjanov@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Vantaan Maauunintie 19

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image