vantaa > 
d-7
Ensimmäinen vuokra -50 %

Kulorastaantie 3 D7

1h+k+kph+r.parv
Rent €
629/month
Area
26 m²
Floor
2/2
Year of construction
2019
Available from
Available now
Deposit
€0
Upea yksiö toisesta kerroksesta

Loistavaa vuokra-asumista Kulomäessä

Tässä valoisassa asunnossa on upeat isot ikkunat sekä tyylikäs keittiö moderneilla integroiduilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisäävät entisestään miellyttävä mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneessa sekä ranskalainen parveke.

Kulomäki on luonnonläheinen, uudistuva alue kävely- tai pyöräilymatkan päässä Korson asemalta, palveluista ja opiskelupaikoista. Kulomäen ympäristön hienot harju- ja kalliomaisemat mäntymetsineen tekevät alueesta virkistävän raikkaan. Tässä ympäristössä itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen tulee kuin luonnostaan.

Aivan kotioven tuntumasta löytyy upeat puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viereiset urheilukentät tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa omaa kunto-ohjelmaa.

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet toimivat heti kodin portin pielestä alkaen, josta on suorat bussiyhteydet niin Korsoon, Tikkurilaan kuin Rautatientorillekin saakka. Yhteydet Kulomäen ja Korson palveluihin toimivat loistavasti, liikut sitten kävellen, pyöräillen, autoillen tai julkisilla. K-kauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat kaikki 500 metrin säteellä.

Fiksut neliöt

Kulorastaan yksiöt ovat 26m2 kokoisia joihin valo suorastaan tulvii. Eteinen on mukavan kokoinen ja asunnossa on moderni avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla. Kaiken kruunaa lattialämmitys, joka säästää lattiapinta-alaa pattereilta.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut asukkaiden käytössä

  • Irtainvarasto
  • Pihasauna
  • Leikkipaikka
  • Pienviljelypuitteet
  • Autopaikkoja saatavuuden mukaan

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Niko
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 213 386(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Kulorastas

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image