vantaa > 
b-4

Peltolantie 30B 4

1h+k+kph+l.parv
Rent €
709/month
Area
28 m²
Floor
2
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Huoleton ja moderni yksiö rauhalliselta asuinalueelta

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Tikkurilan palveluiden läheisyydessä. Koivuhaan alue sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella, ja etelässä se rajoittuu Kehä III:een. Tikkurilan asemalle matkaa on reilu kolme kilometriä, ja Kauppakeskus Jumboon suurin piirtein saman verran. Helsingin keskustaan Koivuhaasta ajaa autolla liikenteen määrästä riippuen - noin 20 minuuttia. Helsinki-Vantaan Lentoasemalle matkaa kertyy vajaat viisi kilometriä.

Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, parkettilattia ja kylpyhuonetiloissa laatta. Keittiöissä on keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Huoneistoissa on jää- / pakastinkaappiyhdistelmä. Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Yhteissaunassa on sähkökiuas. rakennuksissa on hissit. Talot varustetaan kuvallisilla ovipuhelimilla pääsisäänkäyntien yhteydessä. Taloyhtiö edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalojen asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Koivuheikin asunnot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu! Koivuheikissä on helppo viihtyä. Taloyhtiössä on uusiutuvalla energialla, maalämmöllä, tuotettu lämmitys sekä osittain aurinkoenergialla tuotettu sähkö.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: pesula, sauna, kuntosali ja hyvät varastotilat

Taloyhtiöllä on oma saunatila ja kuntosali. Ensin kova treeni ja sitten saunomaan! Pesutupa ja kuivaushuone löytyy taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Saunaosasto

  • Kuntosali

  • Pesutupa

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Janne
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212347(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Koivuheikki

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image