vantaa > 
a-8
Etusi -50%

Maamiehentie 15 A 8

1h+k+kph+parv
Rent €
690/month
Area
21 m²
Floor
2
Year of construction
2017
Available from
Not available
Deposit €
0
Upea luhtiasunto Vantaalla!

Yksiö loistavalla paikalla

As Oy Vantaan Maamiehentie on valmistunut rauhaisalle pientaloalueelle vuonna 2018. Taloyhtiö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Valoisa asunto

Tässä näppärässä kodissa on vaalea skandinaavinen värimaailma ja kauttaaltaan kaunis parkettilattia. Kompakti keittiö on varusteltu nykyaikaisin kodinkonein; mm. astianpesukone sekä keraaminen liesi. Asumismukavuutta lisäävät entisestään miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys sekä tilava lasitettu terassiparveke.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Henna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400244326(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Maamiehentie

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image