vantaa > 
asola > 
12-c-32

Lipstikkakuja 8 ja 12 12C32

1h+k+kph+parv
Rent €
709/month
Area
29,5 m²
Floor
2/2
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Moderni suuri yksiö

Huoletonta vuokra-asumista Asolan luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Asolan viihtyisällä asuinalueella. Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä oma parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Asola on osa Koivukylän suuraluetta Itä-Vantaan keskiössä. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Alueen omia palveluita täydentävät läheiset Koivukylän, Korson ja Tikkurilan palvelukeskittymät. Rekolasta kuusi minuuttia junalla, niin olet jo Tikkurilan kahviloiden, ravintoloiden, kymmenien liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Junalla on nopeaa ja vaivatonta matkustaa, valitsetpa pääradan tai kehäradan. Lähiliikenteen junat tuovat koko pääkaupunkiseudun lähelle. Matkaa voi tehdä myös bussilla, joka kulkee läheistä Asolanväylää pitkin.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalossa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisestä.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen lattialiesi keraamisella tasolla, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Jokaisessa asunnossa on erillinen hyllypaikka mikroaaltouunille. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Huom. kuvat suuntaa-antavia.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, kerhotila ja hyvät varastotilat

Kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä oleva kerhorakennus tarjoaa mukavat puitteet vaikkapa päiväkerhotoimintaan tai perhejuhlien järjestämiseen. Kerhorakennuksessa on väljät yhteistilat kerho- ja juhlakäyttöön keittiöllä ja wc:llä varustettuna. Kerhorakennuksen yhteydessä on myös tilava varasto kummassakin päädyssä sekä talosauna. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys. Taloyhtiön piha-alueelta on vuokrattavissa lämpötolpallisia autopaikkoja saatavuuden mukaan.

Taloyhtiön palvelut

  • Talosauna

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Autopaikkoja saatavuuden mukaan

  • Kerhotila

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Niko
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213386(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Lipstikkapolku

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image