vantaa > 
asola > 
b-14
Ensimmäinen vuokra -50 %

Valtimotie 3B 14

2h+k+kph+l.parv
Rent €
759/month
Area
33,5 m²
Floor
2/4
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella

Huoletonta asumista Vantaan Asolassa

Tässä modernissa, vuonna 2018 valmistuneessa tehokaksiossa on neliöt käytetty järkevästi ja taidokkaasti. Asunnossa on tilava keittiö, joka on varusteltu nykyaikaisin kodinkonein sisältäen muun muassa astianpesukoneen sekä keraamisen lieden. Upeat isot ikkunat tuovat asuntoon luonnollista valoa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta entisestään lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto.

Asola on alueeltaan luonnonläheinen sekä rauhallinen. Rekolan juna-asemalle matkaa on alle kymmenen minuuttia kävellen. Kattava valikoima Koivukylän kauppoja löytyy noin 1.5 kilometrin päästä. Lapsille lähistöltä löytyvät sekä päiväkoti että koulu.

Skandinaavisen vaaleat sisustusvalinnat

Suurien ikkunoiden lisäksi valoisuutta lisäävät asunnon vaaleat värit sekä seinissä että kodinkoneissa, mutta myös kevyen harmaa parkettilattia. Asunnolla on myös oma lasitettu parveke.

Netti kuuluu mediamaksuun ja parkkipaikkojakin saatavuuden mukaan tarjolla

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 10 megan netti, jonka nopeutta saa varsin edukkaasti nostettua. Käytössä on yhteissauna A-rapun kanssa, josta voi varata oman vuoron huoltoyhtiön kautta. Talosta löytyy myös tilava kuivaushuone sekä luonnollisesti varastotilat viereisestä A-talon rappukäytävästä.

  • Mediamaksu sisältää 10M netin
  • Mahdollisuus parkkipaikkaan saatavuuden mukaan
  • Sauna

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Niko
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213386(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vantaan Koitto

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image