vantaa > 
asola > 
a-2

Valtimotie 3 A2

1h+k+kph
Rent €
649/month
Area
26 m²
Floor
1/5
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
kompakti yksiö terassilla

Huoletonta asumista Vantaan Asolassa

Tässä modernissa, vuonna 2018 valmistuneessa kompaktissa yksiössä on neliöt käytetty järkevästi ja taidokkaasti. Asunnossa on avokeittiö, joka on varusteltu nykyaikaisin kodinkonein sisältäen muun muassa astianpesukoneen sekä keraamisen lieden. Upeat isot ikkunat tuovat asuntoon luonnollista valoa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta entisestään lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto.

Asola on alueeltaan luonnonläheinen sekä rauhallinen. Rekolan juna-asemalle matkaa on alle kymmenen minuuttia kävellen. Kattava valikoima Koivukylän kauppoja löytyy noin 1.5 kilometrin päästä. Lapsille lähistöltä löytyvät sekä päiväkoti että koulu.

Skandinaavisen vaaleat sisustusvalinnat

Suurien ikkunoiden lisäksi valoisuutta lisäävät asunnon vaaleat värit sekä seinissä että kodinkoneissa, mutta myös vaaleahko lautaparkettilattia.

Netti kuuluu mediamaksuun ja parkkipaikkojakin saatavuuden mukaan tarjolla

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 10 megan netti, jonka nopeutta saa varsin edukkaasti nostettua. Käytössä on yhteissauna, josta voi varata oman vuoron huoltoyhtiön kautta. Talosta löytyy myös tilava kuivaushuone sekä luonnollisesti varastotilat.

  • Mediamaksu sisältää 10M netin
  • Mahdollisuus parkkipaikkaan saatavuuden mukaan
  • Sauna

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Niko
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 213 386(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Vantaan Kaiku

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image