turku > 
a-29

Suksikuja 2 A29

2h+k+kph+parv
Rent €
970/month
Area
68 m²
Floor
3/3
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Kodikas kaksio modernista taloyhtiöstä, josta hyvät kulkuyhteydet ympäri Turkua.

Uuden vuokralaisen etuna ensimmäisen kuukauden vuokra 0€ kun vuokrasopimus alkaa viimeistään 1.7.2022 . Etu on voimassa 6.5.2022 alkaen toistaiseksi ja saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille.

Huoletonta asumista Turussa kupittaan kupeessa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Luolavuoren asuinalueella. Valoisassa ja tilavassa kaksiossa yhdistyvät tyylikkyys ja toimivuus. Joo-Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Turun Kaskenpolttaja on valmistunut heinäkuussa 2019 Turkuun Luolavuoren alueelle. Kauppatorille on matkaa alle 2 km ja Kupittaan Citymarkettiin alle 1 km. Lähellä myös yliopisto ja ammattikorkeakoulu. Alue tarjoaa hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet!

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, tyylikäs keittiö ja valkoisiksi maalatut seinät. Lasikaiteisen parvekkeen ansiosta asuntoosi laajenee kesällä vielä ihanalla kesäterassilla, ihana kesäkeidas odottaa vain sisustajaansa. Säilytystilaa löytyy hyvin kiinteistä kaapeista niin eteisestä kuin makuuhuoneesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat induktioliesi, astianpesukone, uuni mikrotoiminnolla ja jääkaappi-pakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä kylpyhuoneessa. Asuntoon kuuluu iso parveke josta saa tehtyä mukavan kesäolohuoneen, jossa nauttia kesäisistä aamuista.

Taloyhtiössä nykyaikaiset palvelut: irtainvarasto, pyörävarasto, sauna ja sähköinen yhteiskäyttöauto

Talon edessä sijaitsevalta pysäköintialueelta on mahdollista vuokrata tolpallinen autopaikka. Taloyhtiö on esteetön.

Asukkaiden käytössä ovat taloyhtiön sauna, pyörävarasto ja hyvät irtainvarastotilat. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

Talo yhtiön pihassa on yhteiskäyttöauto, joka on mahdollista vuokrata huokeaan hintaan. Yhteiskäyttöauto on täyssähköauto, joten tiedossa huolettomia ja puhtaita kilometrejä.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemus ja vuokraajamme on sinuun yhteydessä pikimmiten.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Elias Rosenberg
elias.rosenberg@joo-kodit.fi
+358400 213 017(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby

Kesäetu: ensimmäinen vuokra 0 €

Tässä Joo Kodissa ensimmäisen kuukauden vuokrasi on 0 €, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.8.2022. Etu on saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille ja yksityisasiakkaille.
image
image

As Oy Turun Kaskenpolttaja

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image