turku > 
b-60
Ensimmäinen vuokra 0 €

Fleminginkatu 7 B60

2h+k+kph+r.parv
Rent €
759/month
Area
38,5 m²
Floor
2/4
Year of construction
2020
Available from
Not available
Deposit €
0
Vuokrataan viihtyisä kaksio Linnanfälttissä!

Huoletonta asumista Turussa Turun linnan juuressa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Turun linnan juurella, Linnanfältin idyllisellä puukerrostalo alueella. Valoisassa ja modernissa yksiössä yhdistyvät tyylikkyys ja toimivuus. Joo-Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Turun Puupyygeli on valmistunut toukokuussa 2020 Turkuun Linnanfältin alueelle. Kauppatorille on matkaa alle 2.5 km ja Turun linnalle 650 m. Asunnon läheltä löytyy sataman palvelut ja Forum Marinum, myös jokiranta on kivenheiton päässä. Alue tarjoaa hyvät ulkoilu- maastot ja Portsan vanha puutaloa-alue aivan kulman takana. Kuuluisa funikulaari on myös kävelymatkan päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, tyylikäs keittiö ja valkoisiksi maalatut seinät. Asuntoon kuuluu ihana parveke, johon mahtuu tuolit, vaikka aamukahvin nauttimista varten. Säilytystilaa löytyy hyvin kiinteistä eteisen kaapeista ja irtainvarasto mahdollistaa harrastevälineiden säilytyksen myös lähellä asuntoa.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat integroitu liesi, astianpesukone, uuni ja jääkaappi-pakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä kylpyhuoneessa.

Taloyhtiössä nykyaikaiset palvelut: irtainvarasto ja pyörävarasto

Kiinteistön alla on suuri parkkihalli, josta on mahdollista varata lämmin autopaikka. Eipä tarvitse murehtia talvella auton lämmityksestä tai ikkunoiden puhdistuksesta.

Asukkaiden käytössä ovat taloyhtiön sauna, pyörävarasto ja hyvät irtainvarastotilat. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Elias
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213017(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Turun Puubyygeli

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image