turku > 
c-212
Ensimmäinen vuokra 0 €

Ruissalontie 11 C212

1h+k+kph+r.parv
Rent €
619/month
Area
25 m²
Floor
6
Year of construction
2022
Available from
2022-12-16
Deposit
€0
Tyylikästä asumista uudella Kirstinpuiston alueella Turussa.

Huoletonta vuokra-asumista Kirstinpuistossa lähellä keskustaa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Turun Kirstinpuiston Helmen viihtyisällä asuinalueella. Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Helmi valmistuu jouluksi 2022. Kirstinpuisto on uusi kaupunginosa Turussa, missä on helppo viihtyä. Kaupunginosan vehreys ja vesialueet tuovat elävyyttä ja luonnonläheisyyttä kaupunkiympäristöön. Lähettyvilläsi sijaitsevat laadukkaat palvelut tekevät arjen pyörittämisestä huoletonta

Taloyhtiöön valmistuu useampi yksiö sekä isompia kolmen ja neljän huoneen kokonaisuuksia. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Turun Kirstinpuiston Helmi sijaitsee Kirstinpuistossa, parin kilometrin päässä Turun Linnasta. Turun keskustan palveluihin matkaa 2,1 kilometriä, Turun keskustaan bussilla matka kestää n. 11 minuuttia. Kiinteistöltä on matkaa lähimpään Lidl-ruokakauppaan alle kilometri ja ABC koulukadun 24/7 palvelut löytyvät myös 700m päästä. Talot on rakennettu uudelle asuinalueelle.

Kirstinpuiston alueelta löytyy myös kuntosaleja sekä maineikas FFG Sali. Kuuluisalle Logomon sillalle on matkaa vain 1,5kilometriä. Logomossa pääset nauttimaan Turun kulttuuritarjonnasta ihan livenä.

Kaikki tarpeellinen valmiina uudessa kodissa

Vuonna 2022 valmistuvassa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät harmaat haapa laminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat Rosenlewin kodinkoneet, joihin lukeutuvat integroitu keittotaso, erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiön kalusteet ovat miellyttävän valkoiset ja harmaa työtaso täydentää kokonaisuuden. Kylpyhuone on laatoitettu valkoisilla seinälaatoilla ja lattialle on valittu harmaa laatta. Valkoinen allaskaappi ja kääntyvät suihkuseinät antavat tilaa omille tavaroille kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneessa on myös varaus asukkaan omalle pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä sauna ja kattoterassi ylimmässä kerroksessa

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot ovat sijoitettu kätevästi talon ala- ja ullakkokerrokseen. Pyörävarasto sijaitsee talon pohjakerroksessa, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Mediamaksuun sisältyy 100 Mb nettiyhteys. Taloyhtiö on esteetön.

Taloyhtiön sauna sijaitsee kiinteistön kattokerroksessa. Saunatilaan kuuluu hieno kattoterassi, jossa mukava vilvoitella saunomisen ohessa ja katsella maisemia yli Turun.

Pysäköintimahdollisuuksia on autohallissa, pihalla ja autokatoksessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa. Kiinteistön parkkihallista on mahdollista vuokrata autopaikka 80€ kuukausihintaan.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Jouluksi uuteen kotiin

Kotien pitäisi valmistua 16.12 mennessä jotta uudet asukkaat pääsevät viettämään joulua uudessa ihanassa kodissaan.
Viimeistään muutto suoritetaan 2.1.2023 kun kaikki on varmasti valmista uusille asukkaille.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Elias
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 213 017(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Turun Kirstinpuiston Helmi

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image