tampere > 
b-40

Männistönkatu 2 B40

3h+k+kph+l.parv
Rent €
1099/month
Area
63,5 m²
Floor
1
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit €
0
Valoisa kolmio Lentävänniemen rantamaisemissa

Tässä upeassa kolmiossa ilahduttavat laadukas varustelu ja valoisuus

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €

  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

  • Lemmikit tervetulleita

  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat

  • Joo-tiimi on aina apunasi

Huoletonta vuokra-asumista Lentävänniemen rantamaisemissa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Lentävänniemessä hyvien liikenneyhteyksien sekä monipuolisten palveluiden äärellä. Tässä parvekkeellisessa kolmiossa nautit upeista rantamaisemista Näsijärvelle päin. Muutaman sadan metrin päässä taloyhtiöstä sijaitsee K-market, koulu ja päiväkoti.

Lucquesissa nautit sujuvista kulkuyhteyksistä ja Näsijärven kauniista rantamaisemista

Halkoniemen ranta sijaitsee Näsijärven rantamaisemissa noin yhdeksän kilometrin päässä Tampereen keskustasta länteen. Alueelta on erinomaiset bussi- ja ratikkayhteydet Tampereen keskustaan. Lielahden kattavat palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. Kotiovelta lähtee upeat ulkoilu- ja lenkkimaastot rantamaisemissa. Suomensalmen iso uimaranta ja sauna ovat kävelymatkan päässä.

## Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: taloyhtiön saunaosasto sekä yhteiskäyttötilat ##

Taloyhtiön saunaosasto yhteistilalla ja minikeittiöllä sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Asukkaiden käytössä ovat taloyhtiön saunaosasto ja varastotilat. Mediamaksuun sisältyy DNA nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut:

  • Yhteiskäyttötilat

  • Saunaosasto

  • Mediamaksuun sisältyy DNA 100M nettiyhteys

Kotoisat ja lämminhenkiset sisustusvalinnat

Vuonna 2020 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret lattiatasoikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja maalatut seinät. Lasitetusta parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä niin kylpyhuoneessa kuin muualla asunnossa myös talviaikaan.

Arkea sujuvoittavat keittiötilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat astianpesukone, liesitaso, liesikupu ja kalusteeseen upotettu erillisuuni sekä erillinen jääkaappi ja pakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tila sekä liitäntä pyykinpesukoneelle tai pesutornille. Asunnossa hyvin säilytystilaa kaapistoissa sekä erillisessä vaatehuoneessa. Asuntoon kuuluu lisäksi oma lämmin varastotila talon ensimmäisessä kerroksessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olisiko tässä uusi kotisi? Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Sanna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213067(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Tampereen Lucques

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image