tampere > 
a-11

Männistönkatu 2 A11

3h+k+kph+l.parv
Rent €
1119/month
Area
60,5 m²
Floor
3
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit €
0
Valoisa ja moderni kolmio upeissa Lentävänniemen rantamaisemissa

Huom! Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat taloyhtiön vastaavanlaisesta kolmiosta.

Huoletonta vuokra-asumista Lentävänniemen rantamaisemissa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Lentävänniemessä hyvien liikenneyhteyksien sekä monipuolisten palveluiden äärellä. Tässä parvekkeellisessa kolmiossa nautit upeista rantamaisemista Näsijärvelle päin. Muutaman sadan metrin päässä taloyhtiöstä sijaitsee K-market, koulu ja päiväkoti. Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin JooKoteihin. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Halkoniemen ranta sijaitsee Näsijärven rantamaisemissa noin yhdeksän kilometrin päässä Tampereen keskustasta länteen. Alueelta on erinomaiset bussi- ja ratikkayhteydet Tampereen keskustaan. Lielahden kattavat palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. Kotiovelta lähtee upeat ulkoilu- ja lenkkimaastot rantamaisemissa. Suomensalmen iso uimaranta ja sauna ovat kävelymatkan päässä.

Kotoisat ja lämminhenkiset sisustusvalinnat

Vuonna 2020 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret lattiatasoikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja maalatut seinät. Lasitetusta parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen, josta näkymät järvelle päin. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä niin kylpyhuoneessa kuin muualla asunnossa myös talviaikaan.

Arkea sujuvoittavat keittiötilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat astianpesukone, liesitaso, liesikupu ja kalusteeseen upotettu erillisuuni sekä erillinen jääkaappi ja pakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tila sekä liitäntä pyykinpesukoneelle tai pesutornille. Asunnossa hyvin säilytystilaa kaapistoissa sekä erillisessä vaatehuoneessa. Asuntoon kuuluu lisäksi oma lämmin varastotila talon ensimmäisessä kerroksessa.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: taloyhtiön saunaosasto sekä yhteiskäyttötilat

Taloyhtiön saunaosasto yhteistilalla ja minikeittiöllä sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Asukkaiden käytössä ovat taloyhtiön saunaosasto ja varastotilat. Mediamaksuun sisältyy DNA nettiyhteys.

  • Yhteiskäyttötilat
  • Saunaosasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Sanna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213067(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Tampereen Lucques

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image