oulu > 
a-36

Panimotie 6 A36

1h+k+kph+r.parv
Rent €
539/month
Area
25,5 m²
Floor
3/4
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Valoisa kolmannen kerroksen yksiö toimivilla säilytysratkaisuilla

Kun solmit vuokrasopimuksen 15.5.2022 mennessä, saat uuden vuokralaisen etuna -50% alennuksen ensimmäisen kuukauden vuokrasta. Etu on voimassa toistaiseksi ja saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille.

Huoletonta vuokra-asumista uudessa asuinkorttelissa

Ihastuttava uudenkarhea asunto Toppilansalmen merellisellä asuinalueella. Suuret ikkunat tekevät asunnosta valoisan ja laadukas varustelutaso arjesta mukavaa ja helppoa. Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Toppilansalmesta on hyvät kulkuyhteydet niin Oulun keskustaan sekä yliopistolle, ammattikorkeakoululle sekä Linnanmaalle, kuljitpa matkasi sitten pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Nallikarin uimaranta, liikunta- ja ulkoilumahdollisuudetkin ovat aivan lähettyvilläsi.

Moderni kalustus ja valoisat asunnot

Talvella 2022 valmistuneessa Asunto Oy Oulun Toppilansalmen Timantin asunnoissa on ihanat, suuret ikkunat, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, kaunis laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa yksiössä on kokoonsa nähden runsaasti ja käytössäsi on asunnolle kuuluva häkkivarasto.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat induktioliesi, mikro, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Lattialämmitys pitää jalat lämpiminä kylpyhuoneen puolella.

Taloyhtiössä oma pihasauna!

Toppilansalmen Timantin asukkaiden käytössä on taloyhtiön moderni pihasauna veloituksetta. Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 30 € / kk, tolpallinen katospaikka 39 €/kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Jenna Vanha-Honko
jenna.vanha-honko@joo-kodit.fi
+358400 213 132(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Toppilansalmen Timantti

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image