oulu > 
a-33

Mallastie 20 A33

1h+k+kph+r.parv
Rent €
549/month
Area
28 m²
Floor
4/8
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Tilava yksiö neljännestä kerroksesta aurinkoisilla näkymillä

Hyödynnä ennakkoetu: Kun allekirjoitat vuokrasopimuksesi alkamaan 1.6.2022, on ensimmäisen kuukauden vuokra 0 EUR. Etu on voimassa toistaiseksi ja saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille.

Uuteen kotiin kesäksi 2022

Asunto Oy Oulun Sokurin Hyve on Oulun Toppilansalmeen kesällä 2022 valmistuva kerrostalo, johon tulee kauniita ja moderneja kaupunkikoteja. Toppilansalmi on uudehko ja siisti asuinalue meren läheisyydessä. Lähelläsi on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja liikuntakeskus Nallisport lyhyen matkan päässä, kuten myös Nallikarin hiekkaranta. Keskustaan ja Linnanmaan korkeakoulujen kampukselle on alle 4 kilometriä. Tämän matkan taittaa näppärästi pyörällä, bussilla tai omalla autolla.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Moderneja asuntoja meren läheisyydestä

Keittotilassa erillisuuni, liesitaso, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tila 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Asunnoissa on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Uudenkarheasta talosta oma koti

Asukkaiden käytössä kellarikerroksessa jokaiselle asunnolle oma häkkivarasto ja yhteisessä käytössä kuivaushuone sekä saunatilat. Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Autohallipaikka 49 € / kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Josefiina Toikka
josefiina.toikka@joo-kodit.fi
+358400212834(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Sokurin Hyve

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image