oulu > 
a-46

Satamatie 9 A46

1h+k+kph+l.parv.
Rent €
529/month
Area
24 m²
Floor
3/4
Year of construction
2021
Available from
2022-06-01
Deposit €0
0 €
Kolmannen kerroksen valoisa yksiö

Toppilansalmessa viihdyt varmasti

Asunto Oy Oulun Mallasmaisteri on Oulun Toppilansalmeen syksyllä 2021 valmistunut kerrostalo, jossa on kompakteja kaupunkikoteja, 24–27 m² yksiöitä. Toppilansalmi on moderni ja siisti asuinalue, joka sijaitsee keskustan ja Oulun yliopiston täydellisessä välimaastossa. Pyörällä ajat keskustan sykkeeseen tai yliopistolle alle 15 minuutissa. Toisella puolella katua kiven heiton päässä sijaitsee K-Supermarket Toppila sekä Kotipizza. Nallikarin uimaranta ja liikuntapalvelut sijaitsevat myös lähellä.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Lämminhenkiset asunnot lasitetulla parvekkeella

Keittiön taso on kauniin puunvärinen, seinät on maalattu valkoisiksi ja lattiassa on vaalea laminaatti.

Keittotilassa erillisuuni ja kahden keittoalueen lasikeraaminen liesitaso, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tila 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle ja mukavuutena lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke, josta saat tehtyä ihanan oman kesähuoneen.

Uudenkarheasta talosta oma koti

Asukkaiden käytössä kellarikerroksessa jokaiselle asunnolle oma häkkivarasto ja yhteisessä käytössä kuivaushuone sekä pyörävarasto. Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 15 € / kk, tolpallinen katospaikka 29 €/kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Josefiina Toikka
josefiina.toikka@joo-kodit.fi
+358400212834(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Mallasmaisteri

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image