oulu > 
b-10

Mallastie 30 B10

1h+k+kph+l.parv
Rent €
539/month
Area
24 m²
Floor
1/4
Year of construction
2020
Available from
2023-07-03
Deposit
€0
Ensimmäisen kerroksen kodikas yksiö

Huoletonta asumista Toppilansalmen sykkeessä

Asunto Oy Oulun Mallaskeisari sijaitsee Toppilansalmen on modernilla ja siistillä asuinalueella. Lähin ruokakauppa on kivenheiton päässä ja pyörällä ajat keskustan sykkeeseen tai yliopistolle alle 15 minuutissa. Nallikarin uimarannallekaan ei ole pitkä matka ja liikuntamahdollisuudetkin lähellä. Julkiset kulkuyhteydet menevät ihan talon vierestä ja asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto!

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Lasitetun parvekkeen hyödyntämisessä vain mielikuvitus rajana

Tämä koti on suunniteltu huolettoman arjen viettoon järkevän pohjaratkaisun sekä laadukkaiden kodinkoneiden ansiosta. Vaalean ja valoisan ensimmäisen kerroksen kodin alkoviin mahtuu 140cm leveä sänky. Reilun kokoisella lasitetulla parvekkeella voit toteuttaa haaveesi vaikkapa yrttitarhasta tai ihanasta kesähuoneesta.

Keittotilassa erillisuuni ja kahden keittoalueen induktioliesitaso, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle ja mukavuutena lattialämmitys.

Yhteiskäyttöautolla näppärästi kaverille kahville

Auto lainaan? Joo'o. Tämän taloyhtiön asukkaana käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan. Yhteiskäyttöautot sijaitsevat Joo Hetki -kahvilan sisäpihalla osoitteessa Satamatie 5.

Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 30 € / kk, tolpallinen katospaikka 39 €/kk, autohallipaikka 50 €/kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Janne
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213595(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Oulun Mallaskeisari

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image