oulu > 
a-58

Mallastie 30 A58

1h+k+kph+l.parv
Rent €
529/month
Area
24 m²
Floor
4/4
Year of construction
2018
Available from
2022-08-16
Deposit €0
0 €
Ylimmän kerroksen yksiö avaralla näkymällä

Kun solmit vuokrasopimuksen 15.5.2022 mennessä, saat uuden vuokralaisen etuna -50% alennuksen ensimmäisen kuukauden vuokrasta. Etu on voimassa toistaiseksi ja saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille.

Kotipihalta vaivattomasti minne vain

Asunto Oy Oulun Mallaskeisari sijaitsee Toppilansalmessa, joka on moderni ja siisti asuinalue, keskustan ja Oulun yliopiston täydellisessä välimaastossa. Pyörällä ajat keskustan sykkeeseen tai yliopistolle alle 15 minuutissa. Nallikarin uimarannalle ei ole pitkä matka ja liikuntamahdollisuudetkin lähellä. Julkiset kulkuyhteydet menevät ihan talon vierestä ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön oma yhteiskäyttöauto!

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Keittiön kaunis kivitaso ja isot lasitetut parvekkeet

Kesällä 2020 valmistuneessa kerrostalokodissa näppärät neliöt, joihin saat hyvin aseteltua kaikki tarvittavat kalusteet. Alkoviin mahtuu 140cm leveä sänky.

Keittotilassa erillisuuni ja kahden keittoalueen lasikeraaminen taso, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle ja mukavuutena lattialämmitys.

Yhteiskäyttöautolla näppärästi kaverille kahville

Helpotusta arkeesi tuo myös parkkipaikalta löytyvä Volkswagen Polo -yhteiskäyttöauto. Auton käyttö maksaa vain 6 EUR tunnilta sisältäen kaiken polttoaineista vakuutuksiin. Palvelun tarjoajana toimii Omago.fiokaiselle asunnolle kuuluu oma häkkivarasto kellarista ja yhteisistä tiloista löytyy kuivaushuone sekä pyörävarasto.

Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 15 € / kk, tolpallinen katospaikka 29 €/kk, autohallipaikka 39 €/kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Jenna Vanha-Honko
jenna.vanha-honko@joo-kodit.fi
+358400 213 132(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Mallaskeisari

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image