oulu > 
a-45

Tietolinja 9 A45

1h+k+alk+kph+r.parv.
Rent €
520/month
Area
25 m²
Floor
4/4
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit €
0
Neljännen kerroksen yksiö ranskalaisella parvekkeella

Huoletonta vuokra-asumista yliopiston kupeessa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Linnanmaan viihtyisällä asuinalueella. Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu ja lasitettu parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Linnanlehto sijaitsee Oulun yliopiston tuntumassa ja on siksi ideaali taloyhtiö esimerkiksi opiskelijalle. Asunnolta pääsee helposti asioimaan alle kilometrin päässä sijaitsevaan Prismaan ja muut palvelut ovat niin ikään käden ulottuvilla. Alueelta löytyy hyvät ulkoilu- ja kuntoilumahdollisuudet, kuten Linnanmaan palloiluhalli, beach-volley kentät, kuntopolut sekä hiihtoladut. Julkinen liikenne kulkee hyvin myös Oulun keskustaan ja kattavaa pyöräverkostoa pitkin pääsee hurauttamaan kätevästi ympäri Oulua.

## Kaikki tarvittava viihtymiseen ## Vaalean asunnon seinät maalattu valkoisiksi, lattiat vaalean puun väristä laminaattia. Asunnon keittotilassa liesi, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle. Lasitetusta parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys. Asunnossa myös koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot ovat sijoitettu kätevästi talon alakerrokseen. Pyörävarasto sijaitsee omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Kirsi
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212861(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Oulun Linnanlehto

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image