masala > 
a-26
Ensimmäinen vuokra 0 €

Vernerintie 8 A26

1h+k+kph
Rent €
529/month
Area
21,5 m²
Floor
3/6
Year of construction
2019
Available from
Available now
Deposit €
0
Kolmannen kerroksen alkovillinen yksiö

Ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €

Tässä kodissa ensimmäinen vuokra on 0 €, kun sopimuksesi alkaa viimeistään 1.8.2024!

Ihana vuokrakoti Masalassa

Taloyhtiö sijaitsee keskeisellä paikalla Kirkkonummen Masalassa, kattavien palveluiden äärellä. Masalassa on hyvät ulkoilumaastot sekä uuden Joo. Arenan myötä myös erinomaiset sisäharrastusmahdollisuudet! Joo. Arenalle matkaa vain yksi kilometri. Aivan naapurissa sijaitsee myös ruokakaupat ja juna-asemalle matkaa on vain 500 metriä.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi

Junalla matkustat Helsinkiin 35 minuutissa ja Kirkkonummelle vain 8 minuutissa. Autolla pääset kätevästi kehä III:lle tai Länsiväylälle.
Muita Masalan monipuolisia palveluita ovat esimerkiksi päiväkodit, koulut, kirjasto, apteekki, terveyskeskus ja kampaamo.

Asunnossa vaaleat sävyt

Asunnossa on vaaleat pinnat, seinät ovat valkoiset ja laminaatti lattiassa vaalea. Vaaleat pinnat jatkuvat keittiössä, jossa värimaailmana on myös valkoinen. Asumismukavuutta tuo keraaminen liesi, astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.

Kylpyhuoneesta löytyy omalle pyykinpesukoneelle paikka sekä liitännät.

Kaappitilaa on asunnossa eteiskäytävän puolella useamman kaapin verran, sekä eteiseen mahtuu esimerkiksi seisova naulakko tai kenkäteline lisäksi.

Taloyhtiön palvelut ja Joo. Arena

  • Joo. Arena
  • iBoxen-pakettiautomaatti
  • Irtaimistovarasto sekä ulkoiluvälinevarasto
  • Taloyhtiön laajakaista 100M
  • Autopaikka lämpötolpalla

Joo Kotien asukkaana pääset kuntoilemaan Joo. Arenalla tavallista edullisemmalla kuukausihinnalla. Ajankohtaiset edut näet Joo Kotien sovelluksesta Joopista.

Naapuri talon (Vernerintie 12) pihalla on iBoxen-pakettiautomaatti, josta voit noutaa Matkahuollon kuljettamia verkkokauppaostoksia ja muita Matkahuollon kuljettamia paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Voit myös lähettää paketteja kaikkialle Suomeen Matkahuollon palvelupisteisiin sekä ulkomaille. Pääset käyttämään iBoxenia, kun lataat itsellesi Matkahuolto Paketit -sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta.

Käytössäsi yhteisinä tiloina on ulkoiluvälinevarasto, johon voi kätevästä viedä, vaikka pyöriä ja pulkkia säilytykseen, lisäksi asunnolle on myös oma häkkivarasto, jonka saa lukkoon.

Taloyhtiön laajakaista on 100M Elisan nettiyhteys, jonka saat itsellesi aktivoitua Elisan asiakaspalvelusta. Tämä yhteys sisältyy mediamaksuun, joka on 10 € / kk.

Taloyhtiön pihalta löytyy lämpötolpallisia autopaikkoja 20 € kuukausi hintaan. Varaa itsellesi oma paikka!

Vuokrasopimuksen ehdot

Ensimmäisen kuukauden vuokra on 0 €, kun sopimus alkaa viimeistään 1.8.2024. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on 12 kuukauden kuluttua. Asunnon voi vuokrata myös ilman kampanjaetua, jolloin minimiasumisaika on kuusi kuukautta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Vuokrasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on kuuden (6) kuukauden kuluttua. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Peppi
vuokraus@joo-kodit.fi
+358405899058(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Kirkkonummen Hopea

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image