kerava > 
savio > 
d-37
Etu - 50 %

Tehtaanmäenkatu 5 D37

1h+k+kph+l.parv
Rent €
569/month
Area
28,5 m²
Floor
2
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Moderni yksiö Savion juna-aseman vieressä

Kuudennen kuun vuokra -50%

Tässä kodissa saat kuudennen kuukauden vuokran -50% kun vuokrasopimus alkaa viimeistään 2.1.2024. Etu on saatavilla yksityisasiakkaiden uusille vuokrasopimuksille.

Joo. Huoletonta vuokra-asumista.

  • Vakuus 0 EUR
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus
  • Joo-tiimi on aina apunasi

Huom! Ilmoituksen kuvat vastaavasta asunnosta. Materiaalien värit saattaa vaihdella.

Huoletonta vuokra-asumista Keravan Savion luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Keravan Savion viihtyisällä asuinalueella. Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Savio sijaitsee Keravalla kattavien palveluiden äärellä. Sujuvien bussi- sekä junayhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Savion juna-asema on kivenheiton päässä. Keravan keskuksen useat ravintolat, kahvilat ja kaupat palvelevat n. 2 km päässä. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2017 valmistuneessa persoonallisessa ja modernissa luhtitalokodissa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat lattialiesi keraamisella liesitasolla, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: taloyhtiölaajakaista ja hyvät varastotilat

Pihalla on erillinen varastorakennus, josta löytyy jokaiselle asunnolle irtainvarasto ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Autopaikat taloyhtiöltä jonotuslistan kautta. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Autopaikka

  • Varastotilat

  • 10M taloyhtiölaajakaista

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Laura
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212625(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Keravan Ratapiha

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image