kerava > 
ahjo > 
a-12
Ensimmäinen vuokra 0 €

Ahjonrinne 4 A12

1h+k+kph+parv
Rent €
719/month
Area
33,5 m²
Floor
1/2
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit €
0
Uusi valoisa yksiö omalla parvekkeella Keravalta

Huoletonta vuokra-asumista Keravan Ahjon luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Keravan Ahjon viihtyisällä asuinalueella. Tässä ensimmäisen kerroksen huoneistossa on moderni varustelu sekä koko huoneiston levyinen iso parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

Vuokravakuus 0 € Lemmikit tervetulleita Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi/ Joo-tiimi aina apunasi

Luonnonläheinen Ahjo sijaitsee Keravalla kattavien palveluiden äärellä. Sujuvien bussi- sekä junayhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Keravan juna-asemalle on matkaa alle 2 km. Ahjon Alepaan on matkaa 400 m ja K-market Ahjontoriin 800 m. Keravan keskuksen useat ravintolat, kahvilat ja kaupat palvelevat n. 2 km päässä. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Keravan Ahjonrinteessä asuntoja on kolmessa kerroksessa, yksiöistä kaksioihin. Asuntojen koot vaihtelevat kokoluokassa 31-44,5 m2.

## Huolella valitut pintamateriaalit luovat kauniin pohjan sisustukselle ## Vuonna 2022 valmistuneessa persoonallisessa ja modernissa luhtitalokodissa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat lattialiesi keraamisella liesitasolla, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Huoneiston sekä kylpyhuoneen lämmön jakelu tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. ## Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, autopaikat ja hyvät varastotilat ## Irtaimistovarasto sijaitsee huolettomasti samassa kerroksessa asunnon kanssa. Taloyhtiössä on tilava ja moderni saunaosasto vilvoitteluterassilla. Piha-alueella on vuokrattavissa tolpallisia parkkipaikkoja ja mikäli kuljet polkupyörällä, löytyy takapihalta katoksellinen tila niiden säilytykseen. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Taloyhtiön palvelut
 • Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys
 • Saunaosasto
 • Varastotilat
 • Lämpötolpalliset parkkipaikat

  Taloyhtiössä on tilava ja moderni saunaosasto vilvoitteluterassilla. Piha-alueella on vuokrattavissa tolpallisia parkkipaikkoja ja mikäli kuljet polkupyörällä, löytyy takapihalta katoksellinen tila niiden säilytykseen. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

  Vuokrasopimuksen ehdot

  Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on 12 kuukauden kuluttua. Asunnon voi vuokrata myös ilman kampanjaetua, jolloin sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on kuuden (6) kuukauden kuluttua. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

  Olisiko tässä uusi kotisi?

  Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Oskari
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212657(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Keravan Aurinkorinne

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image