espoo > 
henttaa > 
d-148

Linda Tannerin kuja 1 D148

1h+k+kph+parv
Rent €
659/month
Area
23,5 m²
Floor
2
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit €
0
Raikas yksiö Espoon Hentaanlaaksossa

Valoisa yksiö parvekkeella Espoon Henttaan palveluiden ääressä.

Moderni, valoisa yksiö laadukkaalla varustelulla ja taloyhtiön monipuolisilla palveluilla. Asunto sijaitsee Espoon keskeisellä paikalla Henttaassa hyvien lähipalveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Joo-tiimi on aina apunasi ja kotimestari (jos alueella on kotimestari)

Henttaassa nautit tasapainoisesti sekä luonnosta ja puistoista että palveluista

Asunto Oy Espoon Tenori on valmistunut Espoon sydämeen Henttaanlaaksoon, Lillhemtin puiston kupeeseen muun muassa Opinmäen kampuksen sekä monipuolisen palvelukattauksen lähistölle. Kehä II ja Turunväylä kulkevat alueen läheisyydessä. Myös Suurpellon monipuoliset palvelut ovat taloyhtiön läheisyydessä.

Taloyhtiön kattavat palvelut sisältävät muun muassa ylimmän kerroksen saunan sekä taloyhtiön laajakaistan

Upea saunaosasto löytyy naapuritaloyhtiö Alton ylimmässä kerroksessa, josta avoimet näkymät peltojen yli. Mediamaksuun sisältyy 10 M netti. Jokaiselle asunnolle on oma lämmin varastotila. Alton tiloissa on myös pesula- ja kuivaustilat. Naapuritaloyhtiön Alton yhteistila käytössä myös Tenorin asukkaille, jonka voi vuokrata vaikka juhlia tai etätyöskentelyä varten.

Ajattomat ja laadukkaat materiaalivalinnat sekä korkea huonekorkeus luovat kauniin pohjan sisustukselle

Tämä moderni asunto muodostuu laadukkaista materiaaleista ja varusteista sekä ainutlaatuisen korkeasta huonekorkeudesta, joka yhdistetään suuriin, lattiasta kattoon saakka ulottuviin ikkunoihin. Asunnossa on oma, viihtyisä parveke kesän vilvoitteluun. Keittiössä on upotetut kodinkoneet, joihin kuuluvat: astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, liesitaso, liesikupu sekä kalusteluuni. Vesikiertoinen lattialämmitys tammilautaparketin alla luo luksusta asumiseen ja jättää enemmän tilaa asuntoon, sillä tilaa ei tarvitse varata pattereille. Vaaleassa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Tenori

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image