espoo > 
henttaa > 
d-141

Linda Tannerin kuja 1 D141

1h+kt+kph+terassi
Rent €
659/month
Area
23,5 m²
Floor
1
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit €
0
Mukava ja moderni yksiö

Asunnon kuvat vastaavanlaisesta asunnosta.

Huoleton yksiö koko asunnon levyisellä parvekkeella tai terassilla Espoon keskeisellä Henttaan alueella, jossa sekä palvelut että julkiset ovat lähellä.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi

Espoon Tenori on valmistunut vuonna 2022 Espoon sydämeen Henttaanlaaksoon, Lillhemtin puiston kupeeseen muun muassa Opinmäen kampuksen sekä monipuolisen palvelukattauksen lähistölle. Kehä II ja Turunväylä kulkevat alueen läheisyydessä. Myös Suurpellon monipuoliset palvelut ovat taloyhtiön läheisyydessä.

Tenori on neljäkerroksinen talo, jossa meillä on yksiöitä ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa, kokoluokassa 23,5-27m2.

Ajattomat ja laadukkaat materiaalivalinnat sekä korkea huonekorkeus luovat kauniin pohjan sisustukselle

Tämä moderni asunto muodostuu laadukkaista materiaaleista ja varusteista sekä ainutlaatuisen korkeasta huonekorkeudesta, joka yhdistetään suuriin, lattiasta kattoon saakka ulottuviin ikkunoihin. Keittiön kalusteet ovat Topi-keittiöiltä ja kylpyhuoneen laatat Laatapisteeltä. Oma lasitettu parveke on koko asunnon levyinen ja viihtyisä.

Keittiössä on upotetut kodinkoneet; astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, liesitaso, liesikupu sekä kalusteuuni. Vesikiertoinen lattialämmitys parketin alla luo luksusta asumiseen. Vaaleassa, laatoitetussa kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiön kattavat palvelut sisältävät muun muassa ylimmän kerroksen saunan sekä taloyhtiön laajakaistan

  • Ylimmän kerroksen saunaosasto
  • Pesutupa
  • 10M Telian taloyhtiön laajakaista
  • Irtaimistovarastot

Mahtavilla näköaloilla varustettu saunaosasto löytyy naapuritaloyhtiön Alton ylimmästä, seitsemännestä kerroksesta. Saunan yhteydessä parveke vilvoittelua varten sekä varattavissa oleva kerhotila. Alton ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös pesula- ja kuivaushuone. Mediamaksuun sisältyy taloyhtiön 10 M laajakaista. Parkkihallipaikkoja vuokrattavissa saatavuuden mukaan.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Voit vuokrata asunnon myös videoesittelyllä tai kokonaan ilman näyttöä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Tenori

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image