Etusivu > 
turku > 
as-oy-turun-portino

Turun Portino

Ensimmäinen vuokra 0 €

Turun Portino

Fatabuurinkatu 2 A
  • Valmistunut 2020

  • 1-3H: 22,5-53,0 m²

  • Yhteiskäyttöauto ja Joo Works -työskentelytila käytettävissäsi

  • Lemmikit tervetulleita

Herttuankulman viihtyisältä asuinalueelta kuljet helposti Turun keskustaan tai kauemmaskin

Etsitkö asuntoa mainiolla sijainnilla, läheltä Turun satamaa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta? Silloin Turun Portinon vuokra-asunnot sopivat juuri sinulle. Industrial-henkisellä asuinalueella tuntuu hieman kuin kävelisi ulkomailla. Kauniiden tiilitalojen luo onkin aina kiva palata.

Kymmenessä minuutissa keskustaan

Turun Portino sijaitsee noin 1 kilometrin päässä Turun linnasta. Sijainti mahdollistaakin ihanat kesäiset kävelyt Turun linnalle ja Aurajokea pitkin. Myös satama on aivan lähettyvillä, joten mieliessäsi kauemmaksi pääset sieltä pikaisesti maailmalle niin laivalla kuin junallakin. Mikäli puolestaan suuntaat keskustaan, matkaa on alle 3 kilometriä. Tämä taittuu bussilla alle 15 minuutissa ja pyörällä vain 10 minuutissa.

Jos haluat lähteä kauemmaksi, lainaa korttelin yhteiskäyttöautoja. Niillä kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Etätöihin, salille tai lasten kanssa ulkoilemaan

Kotona opiskelevia ja etätyöläisiä ilahduttaa alueella sijaitseva Joo Work -työskentelytila. Suuntaa Joo:n asukkaille ilmaiseen Joo Workiin, kun kaipaat tilaa ajatella, opiskella tai työskennellä. Tasapainoksi myös kuntosaleista on alueella valinnanvaraa, joten työpäivän jälkeen ehdit kipaista myös treenaamassa.

Lapset puolestaan nauttivat poikkeuksellisesti parkkitalon katolla sijaitsevasta ulkoilupaikasta. Myös Talimäen päiväkoti ja Topeliuksen koulu sijaitsevat kävelymatkan päässä, mikä helpottaa lapsiperheiden arkea. Lisäksi alueelle suunnitellaan myös laajan valikoiman ruokakauppaa.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.