Etusivu > 
turku > 
herttuankulma
Vuokra-asunnot Herttuankulma Turku

Vuokra-asunnot Turku Herttuankulma

Modernit ja viihtyisät vuokra-asunnot kutsuvat uudet asukkaat tervetulleiksi Herttuankulmaan, Turun sataman läheisyyteen. Täällä Joo Kodeilla on laaja valikoima eri kokoisia asuntoja, joista löydät sinulle sopivan kodin.

Turun keskustaan on matkaa vain muutama kilometri. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä Turun satamassa on rautatieasema ja lähimmät bussipysäkit ovat kivenheiton päässä. Vuokra-asuntojen läheisyydessä on kattavat palvelut arkeen ja mikäli kulttuuria kaipaat, esimerkiksi Turun linna on lähellä!

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Herttuankulmassa käytettävissäsi on ilmainen Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Joo Work. Tilaa ajatella.

Joo Kotien asukkaana saat käyttää veloituksetta Herttuankulman viihtyisää Joo Work -työskentelytilaa. Kun kaipaat tilaa ajatella, työskennellä tai opiskella, ota suunnaksi Joo Work.

Auto lainaan? Joo'o.

Herttuankulmassa käytössäsi on myös yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.