Etusivu > 
turku > 
as-oy-turun-montana

Turun Montana

Ensimmäinen vuokra 0 €

Turun Montana

Elin Sågerin kuja 1, Turku
  • Valmistunut vuonna 2021
  • 1-4 H: 22,5 - 64 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo Kotimestari apunasi

As Oy Turun Montana sijaitsee sataman lähellä, noin kilometrin päässä Turun Linnasta. Näiltä uudella asuinalueella sijaitsevilta taloilta on Turun keskustan palveluihin matkaa vajaat kolme kilometriä, minkä kuljet bussilla vartissa. Talojen katoilla makaavat aurinkopaneelit tuottavat puhdasta sähköä taloyhtiön yhteisiin tarpeisiin.

Modernissa asunnossa on laadukkaat pinnat sekä hyvä varustelutaso. Keittiössä integroidut Whirlpoolin kodinkoneet: astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, liesitaso, liesikupu sekä kalusteuuni. Vaaleassa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilaa 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

Joo Work. Tilaa ajatella.

Joo Kotien asukkaana saat käyttää veloituksetta Herttuankulman viihtyisää Joo Work -työskentelytilaa. Kun kaipaat tilaa ajatella, työskennellä tai opiskella, ota suunnaksi Joo Work.

Auto lainaan? Joo'o.

Tämän taloyhtiön asukkaana käytössäsi on myös yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.