Etusivu > 
turku > 
as-oy-turun-moment

Turun Moment

Ensimmäinen vuokra 0 €

Turun Moment

Fatabuurinkatu 4
  • Valmistunut 2021

  • 1-2H: 23,5-38,0 m²

  • Yhteiskäyttöauto ja Joo Works -työskentelytila käytettävissäsi

  • Lemmikit tervetulleita

Industrial-henkiseen Herttuankulmaan on aina kiva palata

Etsitkö industrial-henkistä asuinaluetta, jossa tuntuu hieman kuin kävelisi ulkomailla? Silloin Turun Momentin vuokra-asunnot sopivat juuri sinulle. Alueen hyvän sijainnin vuoksi pääset kätevästi Turun Keskustaan, satamaan ja siten kauemmaskin. Kauniiden tiilitalojen luo on kuitenkin aina kiva palata.

Vartissa Turun keskustaan

Turun Moment sijaitsee noin 1 kilometrin päässä Turun linnasta. Sijainti mahdollistaakin ihanat kesäiset kävelyt linnalle ja Aurajokea pitkin. Myös satama on aivan lähettyvillä, joten mieliessäsi kauemmaksi pääset sieltä pikaisesti maailmalle niin laivalla kuin junallakin. Mikäli puolestaan suuntaat keskustaan, matkaa on alle 3 kilometriä. Tämä taittuu bussilla alle 15 minuutissa ja pyörällä vain 10 minuutissa.

Jos haluat lähteä kauemmaksi, lainaa korttelin yhteiskäyttöautoja. Niillä kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Herttuankulmassa viihdyt varmasti

Kotona opiskelevia ja etätyöläisiä ilahduttaa alueella sijaitseva Joo Work -työskentelytila. Suuntaa Joo:n asukkaille ilmaiseen Joo Workiin, kun kaipaat tilaa ajatella, opiskella tai työskennellä. Tasapainoksi myös kuntosaleista on alueella valinnanvaraa, joten työpäivän jälkeen ehdit kipaista myös treenaamassa.Lapset puolestaan nauttivat poikkeuksellisesti parkkitalon katolla sijaitsevasta ulkoilupaikasta. Myös Talimäen päiväkoti ja Topeliuksen koulu sijaitsevat kävelymatkan päässä, mikä helpottaa lapsiperheiden arkea. Lisäksi alueelle suunnitellaan myös laajan valikoiman ruokakauppaa.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.