Etusivu > 
turku > 
as-oy-turun-henning

Turun Henning

Turun Henning

Fatabuurinkatu 5
  • Valmistunut 2022
  • yksiöitä 24,5-29 m²
  • kaksioita 28,5-41 m²
  • Lemmikit tervetulleita
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo Kotimestari apunasi

Turun Henningissä valittavanasi on erikokoisia yksiöitä ja kaksioita, joissa on laadukkaat pintamateriaalit ja moderni varustelu. Kodeissa on integroidut kodinkoneet keraamisine liesineen sekä astianpesukoneineen, ja laatoitetuista kylpyhuoneista puolestaan löytyy liitäntä omalle pyykinpesukoneellesi. Osassa kaksioita ilahduttavat lasitetut parvekkeet.

Lemmikit ovat aina tervetulleita Joo Koteihin. Tässä savuttomassa taloyhtiössä katolta löytyvät aurinkopaneelit tuottavat puhdasta sähköä talon yhteisiin tarpeisiin. 10 euron mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Kysy myös mahdollisuutta autopaikkaan. Turun Henningissä on vuokrakotien lisäksi Joo Kotien toimisto, joten tavoitat Joo-tiimin aina helposti tarpeen tullen.

Sujuvaa arkea Herttuankulmassa

Turun Henning sijaitsee Turun sataman lähellä, noin kilometrin päässä Turun linnasta. Asuinalue on nimetty Herttuankulmaksi. Uudella alueella on paljon vastavalmistuneita rakennuksia, joiden värikkäät tiiliseinät tuovat hauskasti mieleen tehdasmiljöön.

Joo Kotien asukkaana saat käyttää veloituksetta Herttuankulman viihtyisää Joo Work -työskentelytilaa. Kun kaipaat tilaa ajatella, työskennellä tai opiskella, ota suunnaksi Joo Work. Läheltä löytyy lisäksi hyviä kuntosaleja ja lapset ilahtuvat parkkitalon katolla olevasta ulkoilupaikasta. Alueelle suunnitellaan myös laajan valikoiman ruokakauppaa.

Keskustaan on matkaa vajaat kolme kilometriä, minkä kuljet helposti pyörällä tai bussilla vartissa. Jos haluat lähteä pidemmälle, pääset junan kyytiin suoraan Turun satamasta.

Herttuankulmassa käytössäsi on myös kätevä yhteiskäyttöauto! Sillä kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.