Etusivu > 
turku > 
as-oy-turun-armiro

Turun Armiro

Ensimmäinen vuokra 0 €

Turun Armiro

Fatabuurinkatu 2 B
  • Valmistunut 2020

  • 1-3H: 23,0-63,0 m²

  • Yhteiskäyttöauto ja Joo Works -työskentelytila käytettävissäsi

  • Lemmikit tervetulleita

Industrial-henkinen asuinalue mainiolla sijainnilla

Turun Armiron vuokra-asunnot sopivat erinomaisesti sinulle, jos etsit industrial-henkistä asuinaluetta mainiolla sijainnilla. Hyvän sijainnin vuoksi pääsetkin kätevästi Turun Keskustaan, satamaan ja siten kauemmaskin. Kauniiden tiilitalojen luo on kuitenkin aina kiva palata.

Yhteiskäyttöautolla pääset pikaisesti Turun keskustaan tai kauemmaskin

Turun Armiro sijaitsee noin 1 kilometrin päässä Turun linnasta. Sijainti mahdollistaakin ihanat kesäiset kävelyt linnalle ja Aurajokea pitkin. Myös satama on aivan lähettyvillä, joten mieliessäsi kauemmaksi pääset sieltä pikaisesti maailmalle niin laivalla kuin junallakin. Mikäli puolestaan suuntaat keskustaan, matkaa on alle 3 kilometriä. Tämä taittuu bussilla alle 15 minuutissa ja pyörällä vain 10 minuutissa.

Jos haluat lähteä kauemmaksi, lainaa korttelin yhteiskäyttöautoja. Niillä kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Herttuankulmassa viihdyt varmasti

Kotona opiskelevia ja etätyöläisiä ilahduttaa alueella sijaitseva Joo Work -työskentelytila. Suuntaa Joo:n asukkaille ilmaiseen Joo Work:iin, kun kaipaat tilaa ajatella, opiskella tai työskennellä. Tasapainoksi myös kuntosaleista on alueella valinnanvaraa, joten työpäivän jälkeen ehdit kipaista myös treenaamassa.

Lapset puolestaan nauttivat poikkeuksellisesti parkkitalon katolla sijaitsevasta ulkoilupaikasta. Myös Talimäen päiväkoti ja Topeliuksen koulu sijaitsevat kävelymatkan päässä, mikä helpottaa lapsiperheiden arkea. Lisäksi alueelle suunnitellaan myös laajan valikoiman ruokakauppaa.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.