Etusivu > 
tampere > 
vuores > 
as-oy-tampereen-ratio-ja-fuusio

Tampereen Ratio ja Fuusio

Ensimmäinen vuokra -50%

Tampereen Ratio ja Fuusio

Takamaanrinne 9 B ja C
  • Taloyhtiö valmistunut 2018
  • 1-3 H: 21,5-56,5 m²
  • Mahdollisuus autopaikkaan

Huoleton vuokrakotisi Vuoreksessa, Tampereella

Tampereen Ratio ja Fuusio tarjoaa moderneja, 2018 valmistuneita vuokra-asuntoja, joista voit valita itsellesi uuden kivan kodin. Vuokrakotien koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin. Taloyhtiö sijaitsee keskeisellä sijainnilla Vuoreksessa. Ihanat lenkkipolut lähtevät talon vierestä. Bussipysäkit sijaitsevat Vuoreksen puistokadulla, jonne asunnolta on vain kävelymatka.

Luonnonläheinen Vuores

Vuores on Tampereella uusi kaupunginosa, joka ilahduttaa luonnonläheisyydellään ja ulkoilumahdollisuuksillaan. Käy valikoimassa Vuoreksen puistoista lempparisi, niitä on useita. Uudella kotiseudullasi voit lähteä myös metsäretkelle tai rannalle.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Tampereen Ration ja Fuusion asukkaana käytettävissäsi on maksuton Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Auto lainaan? Joo'o.

Tämän taloyhtiön asukkaana käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.