Etusivu > 
tampere > 
vuores
Vuokra-asunnot Vuores Tampere

Vuokra-asunnot Tampere Vuores

Löydät useita viihtyisiä Joo Kotien vuokra-asuntoja Tampereen Vuoreksesta. Uusi kaupunginosa ihastuttaa luonnonläheisyydellään ja ulkoilumahdollisuuksillaan. Lähde kävelylle Vuoreksen moniin puistoihin, metsiin ja rannoille tai hiihtämään latureiteille.

Vuoreksen palvelut ovat helposti saavutettavissa joka puolelta aluetta, millä tahansa kulkumuodolla. Pyöräileminen on alueella helppoa, kun kevyen liikenteen väyliä on kattavasti. Jos kaipaat Tampereen keskustaan, pääset sinne useita kertoja tunnissa kulkevilla linja-autoilla.

Auto lainaan? Joo'o.

Tampereen Ratiossa ja Fuusiossa käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Vuoreksessa käytettävissäsi on maksuton Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.