Etusivu > 
tampere
Vuokra-asunto Tampere

Vuokra-asunnot Tampereella

Huoletonta vuokra-asumista Tampereella

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Tampere on Suomen tykätyimpiä kaupunkeja eikä ihme, sillä Tammerkosken ympärille rakentunut kaunis punatiilikaupunki hurmaa niin opiskelijat kuin vanhemmat kulttuurinharrastajat. Joo Kodeilta löydät erikokoisia vuokra-asuntoja muun muassa Tesomalta, Muotialasta ja Vuoreksesta. Bussit ja ratikka kuljettavat sinut sujuvasti rientoihisi Tampereen keskustaan.

Särkänniemen tietävät kaikki, mutta joko testasit nämä Tampereen helmet?

Keskustan uudessa vetonaulassa Nokia Arenassa pääset kokemaan niin jääkiekko-otteluiden huuman kuin kansainvälisten huippuartistien konsertit. Jos taas viihdyt ulkoilmassa, lähde piknikille Koskipuistoon, fiilistele Manserockia Tammerfesteilla tai kisaa kyykän maailmanmestaruudesta Hervannassa. Makustele suussa sulavat munkit Pyynikin näkötornilla ja rentoudu Rajaportin saunan lempeissä löylyissä.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnoista tai asuinalueista? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita meille tai lähetä sähköpostia. Vuoreksen, Annalan, Multisillan, Pirkkalan ja Nokian asunnoista osaa kertoa Monika. Muotialan, Tesoman, Lentävänniemen ja Kangasalan asuntoja puolestaan vuokraa Sanna.