Etusivu > 
tampere
Vuokra-asunto Tampere

Vuokra-asunnot Tampere

Huoletonta vuokra-asumista Tampereella

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Tampere on Suomen tykätyimpiä kaupunkeja eikä ihme, sillä Tammerkosken ympärille rakentunut kaunis punatiilikaupunki hurmaa niin opiskelijat kuin vanhemmat kulttuurinharrastajat. Joo Kodeilta löydät erikokoisia vuokra-asuntoja muun muassa Tesomalta, Muotialasta ja Vuoreksesta. Bussit ja ratikka kuljettavat sinut sujuvasti rientoihisi Tampereen keskustaan.

Särkänniemen tietävät kaikki, mutta joko testasit nämä Tampereen helmet?

Keskustan uudessa vetonaulassa Nokia Arenassa pääset kokemaan niin jääkiekko-otteluiden huuman kuin kansainvälisten huippuartistien konsertit. Jos taas viihdyt ulkoilmassa, lähde piknikille Koskipuistoon, fiilistele Manserockia Tammerfesteilla tai kisaa kyykän maailmanmestaruudesta Hervannassa. Makustele suussa sulavat munkit Pyynikin näkötornilla ja rentoudu Rajaportin saunan lempeissä löylyissä.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Tampereella käytettävissäsi on maksuton Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Miten voimme auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autamme mielellämme uuden kodin etsinnässä.