Etusivu > 
tampere > 
as-oy-tampereen-auvo

Tampereen Auvo

Tampereen Auvo

Nauhatehtaanraitti 19, 33420 Tampere
  • Uudiskohde, valmistunut 09/23
  • 1-5H: 27,5-82,5 m²
  • Taloyhtiössä kuntoiluhuone

Huoletonta vuokra-asumista Lamminpäässä.

Luonnonläheiseen ja rauhalliseen Lamminpäähän on valmistunut uusia Joo Koteja. Tampereen Auvosta löydät persoonallisia koteja aina yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Asunnoissa on tilava parveke, jossa voit luoda vaikka puutarhan kotiisi. Taloyhtiön asukkaat saavat käyttöönsä korttelin yhteispiha-alueet ja piharakennuksessa sijaitsevan kuntoilutilan, jossa sopii jumppailla.

Asuinalueelta avautuvat hyvät ulkoilureitit ja nautit luonnossa liikkumisesta kodin lähellä. Osa taloyhtiön sähköstä tuotetaan omilla katolla makaavilla aurinkopaneeleilla. Täällä helppo ja huoleton arki on lähelläsi.

Isot kukkivat pihat, palvelut ja toimivat liikenneyhteydet

Taloyhtiö sijaitsee Lamminpään rauhallisella alueella, missä ilahduttavat isot kukkivat pihat ja puistoalueet sekä hyvät lenkkimaastot. Läheiselle Tohlopinrannalle pääsee kesällä uimaan ja talvella retkiluistelemaan.

Tampereen Auvon asukkaana myös palvelut löytyvät läheltä. Lamminpäässä on oma lähikauppa, päiväkoti ja koulu, minkä lisäksi asukkaita palvelevat läheisen Lielahden isot kauppakeskukset. Myös sujuvat julkisen liikenteen yhteydet takaavat helpon arjen. Rantatietä pitkin pääsee noin kahdeksan kilometrin päässä sijaitsevaan Tampereen keskustaan, olitpa liikenteessä julkisilla kulkuvälineillä, autolla tai pyörällä.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Tampereen Auvon asukkaana käytettävissäsi on maksuton Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Huoletonta vuokra-asumista