Etusivu > 
tampere > 
as-oy-tampereen-jousimies

Tampereen Jousimies

Tampereen Jousimies

Aleksanterinkatu 20
  • Valmistunut vuodenvaihteessa 22/23
  • Tampereen ydinkeskustassa
  • Yksiöitä 22-23,5 m²
  • Lemmikit tervetulleita

Asu huolettomasti Tampereen keskustassa

Tampereen keskustaan valmistui Joo Kotien huolettomia vuokra-asuntoja vuodenvaihteessa 2022-2023. Tampereen Jousimies -nimisessä taloyhtiössä asut aivan kaupungin ytimessä ja nautit samalla uudehkon talon helppoudesta ja tyylistä.

Vain parin askeleen päässä Hämeenkadulta

Hämeenkadun mukulakivet, Tammerkosken tehdasrakennukset, teatterit, kahvilat, ravintolat ja uudenkarhea ratikka muodostavat uudet kotikulmasi. Lähikauppanasi palvelee Hämeenkadun Stockmann, kuntosalille reippailet kolmessa minuutissa ja Plevnan leffateatterin karkkihyllylle alle kymmenessä. Myös Ratinan ja Koskikeskuksen ostoskeskukset ovat kätevästi lähistöllä. Yliopistolle on lyhyt kävelymatka, samoin kuin rautatieasemalle.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Tässä taloyhtiössä käytettävissäsi on maksuton Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.