Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-toppilansalmen-legenda

Oulun Toppilansalmen Legenda

Oulun Toppilansalmen Legenda

Panimotie 4, 90520 Oulu
  • Valmistunut 10/2022
  • 1-3 H: 25-55,5 m²
  • Taloyhtiö on savuton
  • Mahdollisuus autopaikkaan
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi vuokrakotisi Oulun Toppilansalmessa

Oulun Legendan huolettomat vuokrakodit sijaitsevat lähellä palveluita sekä erinomaisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia Oulun Toppilansalmessa. Vuonna 2022 valmistuneessa kohteessa on 55 vuokra-asuntoa, joista voit valita itsellesi mieluisan yksiön, kaksion tai kolmion.

Toppilansalmesta kuljet näppärästi Oulun keskustaan tai yliopistolle

Toppilansalmen merelliseltä asuinalueelta kuljet huolettomasti niin Oulun keskustaan kuin yliopistolle, ammattikoululle sekä Linnanmaalle. Kattavien pyöräilyreittien ansiosta välimatkat taittuvat näppärästi pyörän selässä. Ennen muuttoa kannattaa ulkopaikkakuntalaisen siis huoltaa pyörä kuntoon ja pakata kypärä mukaan. Kivenheiton päästä löydät kattavat peruspalvelut, kuten ruokakaupan sekä viihtyisän Joo Hetki –kahvilan.

Vaaleat pinnat sekä moderni keittiö

Vuonna 2022 valmistuneet asunnot ovat siistejä sekä moderneja - vaaleat pintatasot sekä isot ikkunat tuovat tilaan valoa ja raikkautta. Integroidut kodinkoneet, kuten induktioliesi sekä astianpesukone, sujuvoittavat arkea. Kaikissa asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Lisäviihtyvyyttä asumiseen tuo naapuruston pihasauna.

Auto lainaan? Joo'o.

Tämän taloyhtiön asukkaana käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.