Etusivu > 
oulu > 
toppilansalmi
Vuokra-asunnot Toppilansalmi Oulu

Vuokra-asunnot Oulu Toppilansalmi

Toppilansalmi on moderni ja siisti asuinalue, joka sijaitsee keskustan ja Oulun yliopiston täydellisessä välimaastossa. Pääset kumpaankin suuntaan sähköpotkulaudalla tai pyörällä alle 15 minuutissa. Myös bussit kulkevat tiheään tahtiin.

Toppilansalmessa on erinomaisesta valikoimastaan tunnettu K-Supermarket ja loistavat ulkoilumaastot: lenkillä voit juosta vaikka Kanavarannan yli Nallikarin kuuluisalle uimarannalle. Vai otatko suunnaksi Nallisport-liikuntakeskuksen padelkentän?

Tiesitkö, että Toppilansalmessa sijaitsee Joo Hetki-kahvila ja siellä Joo Kotien toimisto? Piipahda nauttimaan kuppi kuumaa naapurisi kanssa tai opiskelemaan herkullisen leivonnaisen motivoimana. Tervetuloa Joo Hetkeen!

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Toppilansalmessa käytettävissäsi on ilmainen Joo Kotimestari -palvelumme. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Auto lainaan? Joo'o.

Toppilansalmen yhteiskäyttöautoilla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Miten voimme auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autamme mielellämme uuden kodin etsinnässä.