Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-sokurin-hyve

Oulun Sokurin Hyve

Ensimmäinen vuokra -50 %

Oulun Sokurin Hyve

Mallastie 20, 90520 Oulu
  • Asunnot ovat valmistuneet kesällä 2022
  • 1-3 H: 24,5-69 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Yhteiskäyttöauto käytössäsi
  • Joo Kotimestari apunasi

Huoletonta vuokra-asumista Toppilansalmessa

Oulun Sokurin Hyve on valmistunut Toppilansalmeen vuonna 2022. Kerrostalossa on kauniita ja moderneja yksiöitä, kaksioita ja kolmio. Vaaleasävyisissä asunnoissa ilahduttavat laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet, joihin kuuluu vakiovarusteena astianpesukone. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalaiset parvekkeet tai lasitetut parvekkeet, joilla voit nauttia kesäilloista.

Arjesta on helppo nauttia, kun pääset käyttämään taloyhtiön saunaa, pyykinkuivaushuonetta ja naapuruston yhteiskäyttöautoa edulliseen hintaan.

Yhtä lähellä keskustaa ja yliopistoa

Toppilansalmi on moderni ja siisti asuinalue, joka sijaitsee keskustan ja Oulun yliopiston täydellisessä välimaastossa. Pääset kumpaankin suuntaan pyörällä tai sähköpotkulaudalla alle 15 minuutissa. Keskustaan on myös tiheät bussiyhteydet 250 m päässä sijaitsevalta pysäkiltä.

Läheinen Joo Hetki -kahvila toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan kupin kuumaa ja tutustumaan naapureihisi peli-iltojen tai muiden tapahtumien merkeissä! Toppilansalmessa on myös erinomaisesta valikoimastaan tunnettu K-Supermarket ja loistavat ulkoilumaastot: lenkillä voit juosta vaikka Kanavarannan yli Nallikarin kuuluisalle uimarannalle. Vai otatko suunnaksi Nallisport-liikuntakeskuksen padelkentän?

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.